Prima pagina Media Noutati Groupama lansează ÎntreabăMedic, un nou serviciu gratuit inclus în asigurările de călătorie

Groupama lansează ÎntreabăMedic, un nou serviciu gratuit inclus în asigurările de călătorie

București, 15 iunie 2022 – Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, a lansat serviciul de telemedicină ÎntreabăMedic, care va fi inclus gratuit în contractele de asigurare de călătorie. Clienții companiei vor beneficia de sfaturi medicale și consultații oferite de medici, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS, cu ajutorul unui serviciu de chat medical care îmbină inteligența artificială și interacțiunea umană.
Prin intermediul său, clienții pot adresa întrebări legate de problemele lor de sănătate, pentru a primi răspunsuri personalizate, care să îi ajute să ia cea mai bună decizie pentru starea lor de bine, în siguranța și confort, oricând și de oriunde. Serviciul este inclus automat în pachetul de bază al asigurărilor de călătorie, atât cele în străinătate, cât și în România și se activează pentru perioade de minim 30 de zile, multiplicabile în funcție de durata poliței, putând fi astfel accesat atât în timpul, cât și după revenirea din călătorie.

”Anticiparea nevoilor clienților noștri a fost întotdeauna una dintre prioritățile noastre, la fel și găsirea de modalități prin care să răspundem cât mai eficient acestor nevoi, făcând apel ori de câte ori este posibil la digitalizare și inteligență artificială. Este primul an post-pandemie în care oamenii încep să reia călătoriile, la un nivel similar sau chiar peste cel din 2019. Lucrul acesta se întâmplă după o perioadă în care am învățat să privim diferit sănătatea și am înțeles cât de important este să ai alături, la nevoie, un specialist. În acest context am implementat serviciul ÎntreabăMedic – pentru a ști că ai posibilitatea de a discuta oricând și de oriunde, chiar și din vacanță, cu un medic care te poate sfătui în legătură cu un tratament sau îți poate da o opinie în legătură cu o problemă de sănătate. E un serviciu reconfortant și cu siguranță util pentru fiecare dintre noi”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama.

Descarcă Comunicatul de presă integral