Prima pagina Produse Si Servicii Auto Clauza Autocontrol - CASCO Gradual

Clauza Autocontrol - CASCO Gradual

In premiera pentru Romania, Groupama Asigurari iti ofera posibilitatea sa reduci pretul politei CASCO, daca esti un sofer atent. Cu ajutorul unui dispozitiv telematic instalat pe masina si a unei aplicaii mobile, vei putea sa-ti evaluezi permanent stilul de condus si sa stii ce discount ai acumulat.

Principalele beneficii ale clauzei Autocontrol

  • Prima de asigurare redusa din start (ai 20% reducere din prima rata a asigurarii CASCO) si alte reduceri potentiale pe parcursul perioadei de asigurare (incepand cu rata 2, reducerea ta poate ajunge pana la 40%, in functie de stilul tau de conducere);
  • Accesul la aplicații dedicate, care te pot ajuta să-ți optimizezi stilul de conducere;
  • Acces la informații colaterale utile, disponibile în aplicații (localizarea vehiculului, info trafic etc.);
  • Predictibilitate a primei de asigurare în timp.

Tu ce fel de sofer esti?

Cu dispozitivul telematic instalat pe masina si aplicatia pe mobil, vei vedea in timp real in ce categorie te incadrezi si ce poti sa schimbi ca sa cresti nivelul de siguranta in trafic.

In functie de nota pe care o ai cu 15 zile inainte de scadenta ratei, vei sti ce valoare are urmatoarea ta rata CASCO.
 
TIP DE SOFER DISCOUNT
PRUDENT 40%
DE IMBUNATATIT 20%
RAZBOINIC 0%

Daca nu ai timp sau nu iti doresti sa instalezi aplicatia, te vom informa periodic prin mail si SMS cu privire la situatia ta.

In ce conditii poti beneficia de Clauza Autocontrol?

Clauza Autocontrol este o inovatie pentru Romania si se poate incheia in toate agentiile Groupama din Bucuresti si din tara pentru clientii noi care intrunesc conditiile de eligibilitate.