Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
97.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaPersoane JuridiceAsigurari Pentru TransportatoriAsigurarea vehiculelor feroviare
Transportatori
Daca afacerea ta include frecvent transportul de bunuri si/sau persoane, Groupama Asigurari preia grijile provocate de riscuri şi iti ofera suport şi continuitate prin produse flexibile şi prin servicii simple, rapide şi oneste.

Asigurarea vehiculelor feroviare

 

Ce se asigura?

Asigurarea vehiculelor feroviare si a raspunderii operatorilor feroviari este configurata special pentru operatorii care detin si utilizeaza retelele de cai ferate din Romania si din strainatate. Este vorba de o polita CASCO destinata acestora.

Riscurile acoperite

Vehiculele feroviare sunt asigurate impotriva accidentelor, iar asigurarea acopera si cheltuielile suplimentare necesare pentru limitarea daunelor produse de accidente. Asigurarile pentru vehicule feroviare sunt unice pe piata romaneasca, deoarece acopera si daunele produse din accidente feroviare si daunele rezultate in timpul exploatarii acestor vehicule. Suplimentar, poti opta si pentru acoperirea pagubele produse tertelor persoane, dar si pentru asigurarea de raspundere fata de marfa sau calatori.