Prima pagina Persoane Fizice Asigurarea de Raspundere Civila legala Asigurarea de Raspundere Civila legala a chiriasului fata de proprietar

Asigurarea de Raspundere Civila legala a chiriasului fata de proprietar

Asigurare de raspundere civila de la GroupamaDe ce ai avea nevoie de o asigurare de raspundere civila? Pentru ca atunci cand locuiesti cu chirie, iti doresti sa te simti ca acasa. Indiferent de motiv, accidentele sunt ceva de asteptat, mai ales atunci cand urmeaza sa locuiesti intr-un apartament pe termen lung. Mai mult decat atat, daca ai un animal de companie sau daca intentionezi sa achizitionezi unul, atunci te poti astepta la pagube. Nu de putine ori, proprietarul este cel ce impune anumite conditii tocmai pentru a-si proteja apartamentul: fara animale de companie, fara copii, un numar limitat de chiriasi etc. Nu renunta la ceea ce-ti doresti sau la ceea ce poate transforma un imobil intr-un camin! Incheie oi asigurare de raspundere civila si vei obtine siguranta si linistea de care atat tu, cat si proprietarul aveti nevoie! Daca locuiesti sau folosesti un imobil inchiriat, atunci cu siguranta probabil ca nu vrei sa ai parte de cheltuieli suplimentare fata de chiria lunara. Asigura-te ca, in cazul in care ceva neprevazut se intampla, nu vei avea cheltuieli suplimentare.

Asigurarea de Raspundere Civila legala a chiriasului fata de proprietar este un partener de nadejde in cazul in care ai provocat anumite prejudicii proprietarului. Mai mult decat atat, este un partener pentru chirias si este, de asemenea, un partener de incredere si pentru proprietar. O astfel de asigurare iti va oferi, in calitate de proprietar, singuranta ca, apartamentul va fi exact asa cum isi doreste si la finalul contractului de inchiriere.
 

Ce se asigura:

Groupama iti acopera prejudiciile pe care le-ai provocat persoanelor fizice sau juridice si pentru care ai devenit raspunzator conform contractului de inchiriere. Opteaza pentru o asigurare de raspundere civila si bucura-te de siguranta financiara pe care acesta ti-o poate oferi! Vezi si Asigurarea de Raspundere Civila pentru proprietari!

Vei primi despagubiri pentru:

  • Sumele pe care esti obligat sa le platesti cu titlu de dauna
  • Cheltuielile de judecata pe care esti obligat sa le platesti conform hotararii judecatoresti