Prima pagina Daune Notificarea pentru Asigurarea privată de deces cu plata in 24 de ore

Notificarea pentru Asigurarea privată de deces cu plata in 24 de ore

In functie de tipul de eveniment produs, deces sau diagnosticare cu o boala grava, beneficiarul desemnat/asiguratul transmite documentele mentionate in Conditiile contractuale la avizare24ore@groupama.ro::
  • formular pentru anuntarea evenimentului asigurat;
  • copia certficatului de deces;
  • copia actului sau de identitate;
  • detalii cont bancar;
  • in cazul Clauzei Indemnizatie partiala pentru boli grave*: copie raport medical/scrisoare medicala/referat medical din care sa reiasa diagnosticul.
*bolile grave acoperite sunt : (tumora maligna stadiul 3 sau 4, scleroza multipla/scleroza in placi, accident vascular cerebral și leucemie

Noi vom plati indemnizatia de asigurare (suma asigurata, aleasa la momentul incheierii asigurarii) catre beneficiar/asigurat, in termen de 24 de ore de la primirea documentatiei complete.

In cazul in care asiguratul a incasat indemnizatia de asigurare aferenta Clauzei indemnizatie partiala pentru boli grave, indemnizatia de asigurare pentru deces va reprezenta diferenta ramasa din suma asigurata.

Pentru mai multe detalii suna la Centrul de Servicii Clienti 0374.110.110 sau scrie-ne la adresa de email avizare24ore@groupama.ro