Prima pagina Persoane Juridice Asigurare Agricultori Asigurari pentru animale

Asigurari pentru animale

Asigurari agricole pentru animaleStii deja faptul ca ingrijirea unei ferme de animale necesita o investitie substantiala inca de la bun inceput. Mai mult decat atat, specificul acestui domeniu si multitudinea factorilor ce pot influenta profitul per total al fermei de animale fac din ce in ce mai dificila aproximarea rezultatelor finale. O asigurare agricola are rolul de a-ti sustine investitia in diferitele situatii greu de prevazut. Asigurarile pentru animale se adreseaza persoanelor fizice care detin animale in gospodarie, dar si persoanelor juridice care gestioneaza ferme zootehnice.
 

Ce se asigura printr-o asigurare agricola pentru animale?

Se pot asigura efectivele de bovine, suine, ovine si caprine.

Riscuri acoperite de o asigurare agricola pentru animale?

Pentru animalele din speciile bovine, suine, ovine si caprine, poti primi despagubiri banesti pentru moartea sau sacrificarea de necesitate a animalelor, ca urmare a:
  • Riscurilor generale: incendiu, explozie, trasnet, actiunea curentului electric, cutremur, prabusire/alunecare/surpare de teren, inundatie, furtuna, uragan, viscol, avalansa de zapada, grindina, inghet, caderea pe animale a unor corpuri
  • Bolilor de orice fel (cu exceptia celor incluse In lista Oficiului International Epizootic)
  • Accidentelor
Contacteaza Groupama Asigurari si opteaza pentru o asigurare pentru animale! Vezi de asemenea si asigurari agricole pentru pasari !

Pentru notificarea daunei apeleaza Alo Groupama: 0374-110-110, mai multe detalii in legatura cu pasii de urmat si documentele de care ai nevoie gasesti aici.