Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
97.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaPersoane JuridiceAsigurari Pentru TransportatoriAsigurarea navelor maritime sau fluviale si a ambarcatiunilor de agrement
Transportatori
Daca afacerea ta include frecvent transportul de bunuri si/sau persoane, Groupama Asigurari preia grijile provocate de riscuri şi iti ofera suport şi continuitate prin produse flexibile şi prin servicii simple, rapide şi oneste.

Asigurarea navelor maritime sau fluviale si a ambarcatiunilor de agrement

 

Ce se asigura?

Asigurarea este dedicata proprietarilor si operatorilor de nave fluviale si maritime. Pot fi asigurate ambarcatiunile inregistrate in Romania: nave fluviale comerciale, nave de pescuit si alte ambarcatiuni, instalatii si utilaje plutitoare asimilate navelor fluviale.

Riscurile acoperite

Asigurarea acopera pierderea totala, pierderile si avariile suportate de nava, contributia la cheltuieli pentru avaria comuna si salvare, raspunderea pentru accidente cu alte nave, instalatii portuare sau alte obiecte fixe ori plutitoare si cheltuielile aferente. Suplimentar, poti opta si pentru raspunderile civile specifice.