Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
171, respectiv 3.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Csr Si Parteneriate Politica noastra de CSR si sponsoring

Politica noastra de CSR si sponsoring

Pentru Groupama Asigurari, responsabilitatea este definita prin grija si respectul fata de clienti si societate. Politica noastra de responsabilitate sociala este ghidata in acord cu valorile companiei, proximitate, responsabilitate si solidaritate, pe care le traducem in proiecte adresate comunitatilor.

Actiunile Groupama urmeaza doua directii principale: prima este cea de protectie a clientului prin informare privind riscurile, iar a doua de sustinere prin suport si consultanta in momentele in care este necesar.

Credem ca prevenirea joaca un rol important in diminuarea riscurilor, astfel, derulam proiecte de educare si informare in colaborare cu Politia Romana,  proiecte cu ONG-uri, dar si parteneriate sportive, de tipul celui incheiat cu Comitetul Olimpic Sportiv Roman.

Sustinerea cinematografiei este, de asemenea, una dintre directiile principale de sponsoring a Groupama Asigurari atat in Romania, cat si la nivel international, unde grupul desfasoara activitati prin intermediul Fundatiei Groupama Gan pentru Cinema. Sprijinim proiecte care aduc valoare si construim alaturi de organizatori parteneriate pe termen lung.