Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari – pentru a doua oara consecutiv certificata international ca Angajator de Top

Groupama Asigurari – pentru a doua oara consecutiv certificata international ca Angajator de Top

Groupama Asigurari, unul dintre liderii pietei locale de asigurari, a obtinut si in 2019 certificarea Angajator de Top Romania.
 
„Este o onoare sa fim recunoscuti pentru al doilea an consecutiv ca Angajator de Top de catre Top Employer Institute. Ne simtim datori fata de colegii nostri sa continuam sa le oferim sprijinul si recunoasterea pentru performanta, precum si oportunitati de dezvoltare, astfel incat experienta lor in companie sa fie una deosebita. Le multumesc colegilor pentru ca ne motivează să ținem ștacheta sus ca angajator și să cultivăm în continuare un mediu intern pozitiv și productiv, care, fără îndoială, se reflectă ulterior și în relația noastră cu clienții”, a declarat Judith Kis, Director Resurse Umane, Groupama Asigurări.
Certificarea este acordată de Top Employer Institute din Olanda, cel mai de prestigiu institut din domeniu si se bazează pe un proces riguros de evaluare a practicilor, proceselor și politicilor de resurse umane ale angajatorilor din întreaga lume avand drept standard practicile cele mai bune la nivel international.

Concret, evaluarea a vizat criterii precum: strategia de resurse umane, dezvoltarea programelor de învățare și dezvoltare, managementul talentelor, remunerarea și beneficiile, cultura organizațională, tehnologia avansată folosită dar și sprijinul și implicarea echipei de top management, criterii în care Groupama Asigurări s-a diferențiat ca angajator și astfel și-a câștigat un loc în rândul unui grup select de companii certificate. Recunoașterea vine în contextul în care Groupama Asgurări este angajatorul a peste 1.500 de angajați la nivel național, fiind, în mod asumat, cel mai mare angajator din piața de asigurări.
David Plink, CEO al Top Employer Institute a declarat: „Credem că  Groupama Asigurări, ca de altfel toate organizațiile certificate în 2019, asigură practici excelente de lucru pentru angajați și încurajează dezvoltarea acestor practici prin faptul că pun pe primul loc oamenii. Astfel de companii îmbogățesc universul muncii, fiind dedicate în mod remarcabil excelenței în domeniul resurselor umane și de aceea sunt recunoscute ca Angajator de Top”.
 
Pentru mai multe informații despre certificarea Groupama Asigurări vă rugăm accesați pagina: Top Employer Institute