Info

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii Groupama Asigurari si inregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara in ultimele 3 luni sunt in numar de 56.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaPolitica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Iti multumim pentru ca vizitezi acest website. Intimitatea ta este importanta pentru noi si ne angajam sa o respectam si sa o protejam. Ca parte a acestui angajament, am pregatit aceasta Politica privind Caracterul Privat al Informatiilor, pentru a explica modul în care SC Groupama Asigurari SA si subsidiarele sale colecteaza, folosesc, dezvaluie si trateaza in general informatiile personale ale cititorilor.
 
Dezvaluirea datelor personale: 
Nu vom dezvalui, inchiria, vinde sau transfera in vreun fel informatii personale fara acordul tau, cu exceptia situatiilor impuse de legislatia in vigoare, precum si a cazurilor prevazute in prezenta Politica sau in orice regulament care vi se va pune la dispozitie atunci cand vi se solicita date personale.

Securitatea datelor personale:
Desi luam masurile necesare pentru a proteja informatiile personale aflate in custodia si sub controlul nostru, este necesar sa intelegi ca nu putem garanta ca informatiile personale nu vor fi dezvaluite niciodata sau accesate intr-un mod inadecvat cu prezenta Politica. Am implementat diferite masuri in efortul de a mentine confidentialitatea tuturor datelor personale aflate in custodia si sub controlul nostru, inclusiv prin acordarea accesului la aceste informatii doar personalului si furnizorilor autorizati de servicii care au nevoie de aceste informatii in procesele descrise mai sus in prezenta Politica. Mentinem protectie administrativa, tehnica si fizica in efortul de a preveni accesul, utilizarea, modificarea sau dezvaluirea neautorizata a informatiilor personale aflate in custodia si sub controlul nostru.

Accesarea si corectarea datelor personale: 
Daca doresti sa accesezi informatiile personale pe care ni le-ai pus la dispozitie sau sa corectezi anumite erori din aceste inregistrari, te rugam sa ne contactezi, conform instructiunilor din cadrul rubricii “Contact”. 
Pentru a-ti proteja intimitatea, vom lua masurile rezonabile necesare pentru a ne asigura de identitatea ta înainte de a-ti acorda accesul pentru a face corecturi.

 
Acord de folosire a datelor cu caracter personal

Datele furnizate de candidatii care se inscriu pe site-ul https://cariere.groupama.ro sau colectate prin email, telefon ori de pe site-uri specializate in recrutare sau din orice alte surse, vor fi tratate confidential, in conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa prin Legea nr. 506/2004.

Informatii prelucrate:

  1. date cu caracter personal avand functie de identificare*
  2. informatii legate de pregatirea scolara/profesionala **
  3. informatii legate de personalitatea aplicantilor ***
  4. date legate de activitatea profesionala a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.****
  5. date legate de starea sanatatii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca*****

*        cuprinde informatii legate de numele si prenumele clientului, codul numeric personal, domiciliul, sexul, data nasterii, numarul de telefon, numele angajatorului, data angajarii etc.
**      cuprinde informatii legate de scoala absolvita, cursurile de calificare, studiile absolvite si gradul acestora;
***     cuprinde informatii legate de personalitatea aplicantilor, informatii obtinute ca urmare a testarii acestora cu diferite baterii de teste
****   cuprinde informatii privind : profesia, functia, specializarea,locurile de munca anterioare, experienta, etc
***** se refera la dovada ca este apt, din punct de vedere medical, pentru a exercita profesia/functia pentru care aplica.
Conform Legii nr. 677/2001, candidatii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, ei au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Politica de Confidentialitate poate fi actualizata periodic pentru a reflecta modificarile practicilor noastre cu privire la informatiile personale. Politica de confidenţialitate revizuita va fi afisata pe acest website. Vom trata informatiile tale personale in concordanta cu politica de confidentialitate aflata in vigoare la momentul colectarii unor asemenea informatii sau in modul indicat de tine in preferintele de inscriere in website. 
www.groupama.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand, in orice imprejurare, politica de confidentialitate, fara un aviz prealabil. Este recomandat sa revii in aceasta pagina de cel putin o data pe luna, ca sa poti afla, in timp util, de orice modificare adusa acestei sectiuni.
Modificarile pot fi facute ca urmare a modificarilor de legislatie sau in conformitate cu schimbarile din cadrul serviciilor noastre.
 

Te invitam sa contactezi Departamentul nostru, Marketing si Comunicare, ori de cate ori:

  • ai o intrebare sau comentariu cu privire la aceasta Politica de confidentialitate,
  • vrei ssa iti retragi numele dintr-o lista de e-mail sau orice alt tip de lista de marketing,
  • vrei sa accesezi si/sau corectezi informatiile tale personale,
  • ai o nemultumire privind modul in care tratam informatiile personale.
  • ne poti gasi la urmatoarele adrese de mail: office@groupama.ro sau relatii.clienti@groupama.ro, sau ne poti scrie  la adresa de corespondenta: George Baritiu nr.1, 400027,  Cluj-Napoca. 
Ai posibilitatea de a beneficia de promotiile noastre si sa vizitezi diverse zone din website-urile noastre, fara a fi nevoie sa ne furnizezi niciun fel de informatii personale. Totusi, noi vom colecta anumite informatii personale atunci cand:
  • iti calculatezi prima de asigurare utilizand calculatoarele noastre online
  • te abonezi la unul din newsletterele noastre online
  • te inscrii la unul din concursurile noastre
  • raspunzi la sondajele sau chestionarele noastre
  • contactezi departamentul de relatii cu clientii cu o cerere, comentariu sau sugestie.
  1. Inregistrare Online: Nu este necesar sa te inregistrezi pentru a vizita majoritatea paginilor din website-urile noastre. Totusi, inregistrarea poate fi necesara daca doresti sa primesti online newslettere sau sa beneficiezi de anumite utilitati ale website-urilor. Atunci cand te inregistrezi, este posibil sa ti se ceara informatii personale precum nume, adresa, e-mail, cod numeric personal, telefon etc. SC Groupama Asigurari SA va colecta aceste informatii pentru a identifica cine esti sau pentru a-ti oferi serviciile si informatiile solicitate. Este de asemenea posibil sa folosim aceste informatii pentru scopuri promotionale si de marketing, in concordanta cu aceasta Politica privind Informatiile cu caracter Personal.
  2. Promotii si sondaje: Atunci cand decizi sa participi la un concurs sau promotie sau sa participi la un sondaj de opinie, este posibil sa-ti cerem sa ne oferi numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail. SC Groupama Asigurari SA va folosi aceste informatii colectate prin intermediul formularelor de participare in scopul administrarii participarii tale la promotiile respective, precum si in alte scopuri stipulate in formularul de participare. Sondajele noastre vor solicita opinia cu privire la diverse subiecte. Majoritatea informatiilor obtinute prin intermediul sondajelor sunt agreate si utilizate intern. Este posibil sa punem informatiile obtinute in urma sondajelor la dispozitia unor parteneri intr-o forma agreata, neidentificabila personal. In cazul in care se solicita informatii personale ca parte a realizarii unui sondaj, asemenea informatii vor fi puse la dispozitia unei terte parti numai dupa ce exista asigurarea ca, in functie de circumstante, ai consimtit sau nu ai obiectat la acest lucru.
  3. Informatii optionale: Ocazional, este posibil sa iti cerem informatii demografice (precum varsta sau genul) sau informatii despre domeniile tale de interes sau comportamentul comercial. Noi folosim aceste informatii demografice si comportamentale optionale pentru a adapta si imbunatati serviciile noastre, ofertele de produse sau servicii, inclusiv ofertele noastre pentru tine, atunci cand acestea sunt in concordanta cu prezenta Politica, precum si pentru scopuri interne de cercetare de marketing.
    Servicii pentru clienti: Atunci cand il contactezi pe unul dintre reprezentantii nostri de service-clienti, sau ne trimiti un e-mail cu o sugestie, reclamatie sau intrebare, este posibil sa ti se ceara informatii de identificare precum numele, adresa sau numarul de telefon, care ne sunt necesare pentru a putea raspunde prompt cererii tale. Vom putea pastra aceste informatii pentru a-ti putea acorda asistenta pe viitor, de exemplu pentru a putea raspunde oricaror cereri viitoare pe care le-ai putea avea sau pentru a-ti putea trimite informatii cu privire la produse sau servicii ale noastre care consideram ca ar fi de interes pentru tine, in concordanta cu prezenta Politica. De asemenea, este posibil sa folosim feedback-ul tau, sugestiile si comentariile pentru a monitoriza si/sau imbunatati ofertele de produse sau website-urile noastre.
  4. Informatii despre website: In general, poti vizita website-urile noastre fara sa ne spui cine esti sau sa ne oferi orice fel de informatii personale. Noi colectam adresele IP ale vizitatorilor, paginile vizitate si alte informatii precum cautari efectuate, tipul de browser, tipul de sistem de operare si timpul mediu petrecut pe website-urile noastre. Vom folosi aceste informatii pentru a monitoriza si imbunatati website-urile noastre.
Marketing
Atunci cand SC Groupama Asigurari SA colecteaza  informatii personale de tine este posibil sa folosim aceste informatii in situatii punctuale in scopuri de marketing. Acolo unde este potrivit, precum si invariabil in cazul unor posibile utilizari viitoare ale adresei tale de e-mail in scopuri de marketing, te vom ruga sa ne indici preferintele tale in vederea utilizarii lor ulterioare, de exemplu prin bifarea unei casete opt-in sau a unei casete opt-out.
Alternativ, informatiile tale pot fi colectate automat in timpul vizitelor pe website-uri, asa cum este descris in prezenta Politica. 

De asemenea, se vor putea combina informatii personale primite de la tine cu date publice externe.

In toate cazurile de mai sus, vom folosi aceste informatii pentru a ne dezvolta abilitatea de a va oferi produse si servicii care ar putea sa va intereseze prin intermediul unor mesaje de marketing adecvate, fie in timpul vizitelor pe website, fie prin comunicari ulterioare.

Daca acest process are ca rezultat includerea ta in lista noastra de adrese de e-mail pentru scopuri de marketing, ai oricand posibilitatea sa ceri sa fii scos din aceasta lista, prin intermediul unui simplu click, optiunea fiind explicita si vizibila in toate comunicarile noastre de acest tip.