Prima pagina Ghiduri informative

Ghiduri informative

Cum să asiguri stabilitatea afacerii tale agricole în fața timpurilor incerte, riscurilor și crizelor din agricultură

asigurari-agricole

În lumea afacerilor agricole, stabilitatea este o necesitate pentru a supraviețui și a prospera. Riscurile sunt omniprezente, fie că afacerea ta gestionează culturi agricole, animale, viță de vie sau livezi. Indiferent dacă vorbim despre schimbările climatice imprevizibile, prețuri fluctuante pe piață, dăunători sau boli, sunt amenințări care îți pot compromite munca și de aceea ainevoie de un plan strategic și proactiv în gestionarea riscurilor pentru a te asigura că afacerea ta va avea continuitatea asigurată.

Ce înseamnă conducerea preventivă? Reguli de conduită și alte metode de a fi acoperit pentru riscurile de la volan

conducere_preventiva

Dacă ești șofer, cu siguranță ai auzit de termenul de condus preventiv sau conduită preventivă. România rămâne în fruntea clasamentului UE în termeni de accidente rutiere soldate cu decese și vătămări grave. Cu toate că IGPR a raportat în ultimii ai o reducere a numărului de accidente rutiere grave, ritmul este încă prea lent pentru atingerea obiectivului UE de reducere la jumătate a numărului deceselor până în 2030.

Ai locuința asigurată, dar nu știi ce să faci în cazul unor daune? Groupama te învață cum să le soluționezi rapid, ca să revii la normalitate

daune-locuinte

Când situațiile neprevăzute par că sunt la ordinea zilei, orice proprietar de locuință trăiește cu grija că se poate confrunta oricând cu incidente neplăcute. De la inundații la defecțiuni electrice sau furturi și vandalism, pentru fiecare există, din fericire, asigurarea de locuință.

Tot ce vrei să știi despre RCA cu decontare directă, de la experții în asigurări

totul despre decontarea directa

Cât de mult contează pentru tine să știi că, în cazul în care un alt șofer te tamponează, poți să te bazezi pe același asigurător de încredere, pe care l-ai ales singur? Ei bine, ai găsit soluția: decontarea directă RCA: în cazul unui accident de care nu ești vinovat, firma ta de asigurări îți decontează daunele.

Sistemul bonus-malus: Ce este, cum funcționează și cum poți economisi bani la RCA, conducând prudent

totul despre bonus malus

În ultimii ani, piața asigurărilor RCA a fost martoră la o creștere a costurilor, punând presiune financiară asupra șoferilor, care au căutat oferte mai accesibile, uneori ajungând să facă compromisuri și riscând să plătească din propriul buzunar daunele în caz de faliment.

Tot ce trebuie să știi despre asigurarea RCA, de la A la Z: ce acoperă, ce nu acoperă și ce obții de la aceasta poliță

totul despre RCA

Ca șofer, cu siguranță ai conștientizat importanța asigurărilor auto. Odată ce ai o înțelegere corectă a modului în care funcționează asigurarea RCA, vei fi pregătit să faci față situațiilor neplăcute pe drum, având în vedere atât interesele terților, cât și propriile tale interese financiare. Una dintre cele mai cunoscute tipuri de asigurări auto este RCA.

Constatarea amiabilă online: cum să completezi formularul direct în aplicație

constatare-amiabila

Tehnologia transformă societatea treptat, lansând noi trenduri și schimbând regulile jocului pentru zona de business, inclusiv pentru asigurări. Avansul digitalizării nu a schimbat doar modul în care oamenii comunică, ci și percepția lor cu privire la timp și așteptările pe care le au de la companiile cu care intră în contact. Așadar, dacă multe dintre produsele și serviciile de pe piață sunt la un simplu click distanță, anul 2022 le aduce șoferilor și constatarea amiabilă online.

Ce trebuie să știi când cumperi un apartament: 10 criterii pentru a te asigura că faci alegerea corectă

cumparare-apartament

Este momentul să faci o mișcare importantă în viața ta și să devii proprietar de locuință? Te ajutăm să te aventurezi pe piața imobiliarelor echipat cu tot ce trebuie să știi când cumperi un apartament, pentru a te asigura că faci alegerea cu cele mai multe beneficii pentru calitatea vieții tale și a familiei. 

Pagini