Prima pagina Ghiduri informative

Ghiduri informative

Totul despre asigurările de locuințe și cum să alegi cea mai bună asigurare pentru căminul familiei tale

asigurare locuinta

Este recomandat să îți asiguri locuința, atât prin polița obligatorie PAD, cât și printr-o asigurare facultativă, pentru a avea parte de susținere financiară dacă locuința ta va ajunge să fie afectată de o inundație, un incendiu, o explozie sau alte incidente. În plus, polița PAD este obligatorie prin lege, deci vei evita și o amendă. 

Ce este asigurarea storno și de ce este bine să o incluzi în planurile tale de călătorie?

asigurarea storno

Asigurarea storno s-a făcut remarcată în ultimul timp în discuțiile despre călătorii și scenariul cel mai indezirabil în care ești nevoit să anulezi sau să amâni vacanța mult așteptată și deja achitată. Dacă nu vrei să pierzi și experiența, și banii, cea mai bună soluție este să închei din timp o asigurare suplimentară privind anularea călătoriei (Storno). 

Asigurare medicală privată sau abonament? Iată ce trebuie să știi despre diferențele dintre cele două

asigurare medicala abonament

Dacă ești asigurat de stat și ai folosit deja servicii medicale în sistemul public, cum ar fi consultații, analize și investigații, poate știi deja că fondurile alocate de stat pentru aceste servicii sunt limitate și că pentru fiecare există uneori liste de așteptare. Cu toții am auzit despre fondurile pentru analizele medicale care se epuizează în primele zile ale lunii, de exemplu. 

Totul despre asigurările de viață și cum alegi cea mai bună asigurare pentru tine și cei dragi

asigurare viata

Dacă vrei să te bucuri de viață fără grija unui eveniment nefericit care ar putea strica echilibrul familiei tale, ai făcut deja primul pas căutând să te informezi despre asigurările de viață. Ghidul nostru vine cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de asigurarea de viață și cum să o alegi pe cea potrivită nevoilor tale. 

Totul despre procedura în caz de accidente ușoare în 2022: cum să declari și să faci constatarea daunei

procedura-accidente-usoare

Dacă ești șofer, știi deja că accidentele fac parte din realitatea rutieră. Așa că astăzi discutăm, cu specialiști Groupama care lucrează zilnic cu procedura în caz de accidente ușoare, despre toți pașii pe care trebuie să îi urmezi atunci când ești implicat într-un eveniment auto din care rezultă, din fericire, doar pagube materiale. 

Asigurarea RCA în vederea înmatriculării: totul despre cum obții polița auto, valabilitate și ce acoperire oferă

rca-in-vederea-inmatricularii

După ce achiziționează o mașină, fie că este una nouă sau deja rulată, mulți șoferi întâmpină dificultăți în procesul ce trebuie parcurs pentru înmatriculare. Dacă este și cazul tău, ai ajuns unde trebuie pentru a afla tot ce trebuie să știi despre asigurarea auto și alte documentele necesare la biroul de înmatriculări. 

Totul despre beneficiile pentru angajați în 2022 și despre cum creezi un pachet extrasalarial care atrage și reține echipe

beneficii-angajati

În contextul unei piețe de muncă ce suferă de lipsă de angajați, cât și de o rată de retenție problematică a propriilor echipe, așa cum raportează 73% dintre companiile din România, beneficiile pentru angajați pot fi diferența dintre succesul și insuccesul unei companii.

Tot ce trebuie să știi ca să pleci în vacanță cu cea mai bună asigurare de călătorie

asigurare calatorie


Dacă până acum asigurarea de călătorie nu se afla pe lista de priorități, acum lucrurile stau altfel, și înainte să pleci într-o vacanță în străinătate știi că este important să iei toate măsurile de siguranță. Te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie ca să alegi cea mai bună asigurare de călătorie, pentru vacanța care o ai în plan.

Totul despre analiza de risc la securitatea fizică – legislație, documente și prețuri

analiza risc

Cu avertismentele frecvente despre hackeri și securitatea cibernetică generală, este ușor să treci cu vederea analiza de risc la securitate fizică sau să o amâni, lăsând astfel compania vulnerabilă în fața unor amenințări reale, dar și sancțiuni. Ghidul nostru îți vine în ajutor cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebările despre analiza de risc și rolul său în bunul mers al afacerii tale.

Tot ce trebuie să știi despre accidentele de muncă și cum îți poți asigura echipa și afacerea

accidente munca

Accidentele de muncă sunt, pentru majoritatea angajatorilor, un subiect delicat, modul în care sunt gestionate atunci când apar fiind crucial pentru bunul mers ulterior al afacerii tale. Specialiștii Groupama sunt alături de tine cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a naviga cu succes chiar și prin cele mai nedorite scenarii. 

Pagini