Prima pagina Ghiduri informative

Ghiduri informative

Tot ce trebuie să știi ca să pleci în vacanță cu cea mai bună asigurare de călătorie

asigurare calatorie


Dacă până acum asigurarea de călătorie nu se afla pe lista de priorități, acum lucrurile stau altfel, și înainte să pleci într-o vacanță în străinătate știi că este important să iei toate măsurile de siguranță. Te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie ca să alegi cea mai bună asigurare de călătorie, pentru vacanța care o ai în plan.

Totul despre analiza de risc la securitatea fizică – legislație, documente și prețuri

analiza risc

Cu avertismentele frecvente despre hackeri și securitatea cibernetică generală, este ușor să treci cu vederea analiza de risc la securitate fizică sau să o amâni, lăsând astfel compania vulnerabilă în fața unor amenințări reale, dar și sancțiuni. Ghidul nostru îți vine în ajutor cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebările despre analiza de risc și rolul său în bunul mers al afacerii tale.

Tot ce trebuie să știi despre accidentele de muncă și cum îți poți asigura echipa și afacerea

accidente munca

Accidentele de muncă sunt, pentru majoritatea angajatorilor, un subiect delicat, modul în care sunt gestionate atunci când apar fiind crucial pentru bunul mers ulterior al afacerii tale. Specialiștii Groupama sunt alături de tine cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a naviga cu succes chiar și prin cele mai nedorite scenarii. 

Top 5 riscuri acoperite de asigurările de locuințe anul trecut. Ce risc este asociat cu cele mai mari despăgubiri?

asigurari locuinte

Deși asigurarea locuinței este obligatorie prin lege de mai bine de 10 ani, procentul apartamentelor și caselor din România care sunt acoperite de o astfel de poliță este în continuare unul scăzut. 

Iar slaba accesare a acestui produs de asigurare, menit să ofere susținere financiară atunci când locuința este afectată de producerea unor riscuri, lasă mulți proprietari de imobile vulnerabili în cele mai dificile momente. 

Totul despre asigurările de sănătate și cum să alegi cea mai bună asigurare pentru tine și cei dragi

asigurare medicala privata

Dacă ești în căutare de informații despre asigurări medicale private, ai făcut deja primul pas către o decizie care te acoperă indiferent de scenariul în care se derulează viața ta. Ghidul nostru vine cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de asigurările private de sănătate.

Ce tipuri de asigurări de răspundere civilă există și cum te ajută să-ți continui activitatea

asigurari raspundere civila

Ai nevoie de un plan bine pus la punct fie că vrei să atingi performanțe în plan personal sau cel profesional, iar asta înseamnă să te pregătești și pentru evenimentele neprevăzute care pot schimba oricând regulile jocului. Află ce tipuri de asigurări de răspundere civilă există pe piață și cum te pot ajuta când dai de greu. 

La ce tipuri de riscuri este expusă afacerea ta și cum îi poți asigura continuitatea

riscuri afaceri

Nicio afacere nu este ferită de riscuri, iar dacă pornești la drum doar cu speranța că problemele și incidentele te vor ocoli, este posibil să te confrunți cu situații limită care vor pune în pericol continuitatea afacerii tale. Suntem alături de tine și te ajutăm să identifici ce tipuri de riscuri îți pot afecta planurile și ce poți face pentru a-ți asigura afacerea, echipa și implicit, viitorul.

Tot ce vrei să știi despre ce tipuri de asigurări există și de ce pot fi importante în viața ta

tipuri asigurari

Nu poți pune preț pe dragoste, devotament, pasiuni sau pe siguranța de “acasă”.. dar le poți asigura în confruntarea cu neprevăzutul. Primul pas este să te informezi și o poți face acum, cu ajutorul acestui ghid cuprinzător ce include tot ce trebuie să știi despre tipurile de asigurări disponibile pe piață și de ce sunt ele importante.