Prima pagina Ghiduri informative

Ghiduri informative

Constatarea amiabilă online: cum să completezi formularul direct în aplicație

constatare-amiabila

Tehnologia transformă societatea treptat, lansând noi trenduri și schimbând regulile jocului pentru zona de business, inclusiv pentru asigurări. Avansul digitalizării nu a schimbat doar modul în care oamenii comunică, ci și percepția lor cu privire la timp și așteptările pe care le au de la companiile cu care intră în contact. Așadar, dacă multe dintre produsele și serviciile de pe piață sunt la un simplu click distanță, anul 2022 le aduce șoferilor și constatarea amiabilă online.

Ce trebuie să știi când cumperi un apartament: 10 criterii pentru a te asigura că faci alegerea corectă

cumparare-apartament

Este momentul să faci o mișcare importantă în viața ta și să devii proprietar de locuință? Te ajutăm să te aventurezi pe piața imobiliarelor echipat cu tot ce trebuie să știi când cumperi un apartament, pentru a te asigura că faci alegerea cu cele mai multe beneficii pentru calitatea vieții tale și a familiei. 

Tot ce trebuie să știi când îți faci o firmă: acte necesare, costuri deschidere și cum te lansezi cu succes în afaceri

deschidere firma

Te-ai decis, în sfârsit, să-ți transformi pasiunea într-un business, sau să te lansezi într-un domeniu nou în care vezi potențial? Pentru a intra în rândul antreprenorilor din România, vei avea nevoie de o identitate juridică, așa că astăzi îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre subiectul deschidere firmă. 

Totul despre asigurarea CASCO - ce este, ce riscuri acoperă, cum se stabilește prețul pentru Dacia, Audi, BMW și alte mărci auto

asigurarea casco

Dacă ești șofer, cu siguranță te-ai confruntat cu întrebarea “Oare chiar am nevoie de polița CASCO?” Ai ajuns în locul potrivit - îți prezentăm în ghidul nostru tot ce trebuie să știi despre această asigurare facultativă auto și utilitatea sa, pentru a lua cea mai bună decizie.

În ce să investești în 2022 chiar și sume mici pentru a-ți crește siguranța financiară

in ce sa investesti


În aceste vremuri pline de provocări, când bugetele personale par să nu țină pasul cu creșterile din toate domeniile, probabil cauți și tu cele mai bune soluții pentru a asigura viitorul tău și al familiei. Ai ajuns în locul potrivit pentru a afla de la experți ce opțiuni ai la dispoziție și care sunt cele mai bune investiții pe care poți să le începi în 2022.

Totul despre asigurările de locuințe și cum să alegi cea mai bună asigurare pentru căminul familiei tale

asigurare locuinta

Este recomandat să îți asiguri locuința, atât prin polița obligatorie PAD, cât și printr-o asigurare facultativă, pentru a avea parte de susținere financiară dacă locuința ta va ajunge să fie afectată de o inundație, un incendiu, o explozie sau alte incidente. În plus, polița PAD este obligatorie prin lege, deci vei evita și o amendă. 

Ce este asigurarea storno și de ce este bine să o incluzi în planurile tale de călătorie?

asigurarea storno

Asigurarea storno s-a făcut remarcată în ultimul timp în discuțiile despre călătorii și scenariul cel mai indezirabil în care ești nevoit să anulezi sau să amâni vacanța mult așteptată și deja achitată. Dacă nu vrei să pierzi și experiența, și banii, cea mai bună soluție este să închei din timp o asigurare suplimentară privind anularea călătoriei (Storno). 

Pagini