Prima pagina Utile Asigurarea suplimentara pentru Stomatologie

Asigurarea suplimentara pentru StomatologieAsigurarea suplimentara pentru Stomatologie faciliteaza accesul clientilor Groupama la servicii medicale dentare de calitate prin intermediul aplicatiei IziDoc si reprezinta o solutie prietenoasa gandita in scopul creșterii prevenției dentare.
Acest serviciu de stomatologie este oferit in parteneriat cu IziDoc si pune la dispoziția clientilor accesul online la peste 200 de clinici partenere, prin care se pot realiza programari la servicii stomatologice si poate fi utilizat de clientii Groupama ca asigurare suplimentara ce poate fi atasata Asigurarilor de viata – individuale.
 
Ce include Asigurarea:
Serviciile stomatologice de prevenție și tratamente incluse (1 data/ an pentru fiecare serviciu) sunt:
 • igienizare dentara (detartraj si periaj)
 • 1 consultatie/ consult
 • 1 tratament carie (maxim 2 suprafețe pe an)
 • 1 radiografie panoramica
 • 1 radiografie retroalveolara
 
Pentru a te putea bucura de beneficiile asigurarii, iti recomandam sa tii cont ca sunt necesare 3 zile lucratoare pentru activarea contului, de la data de cand intra in vigoare asigurarea.
 
 
Cum poti accesa serviciile stomatologice:
Pentru accesarea serviciilor stomatologice, trebuie sa urmezi pasii de mai jos, indiferent de asigurarea pe care o detii:
 1. Te inregistrezi folosind numele, CNP-ul si adresa de e-mail direct pe link
 2. In maxim 24 ore, vei primi un e-mail cu link-ul necesar pentru activarea contului. Este necesara apasarea butonului «Activeaza-ti contul»
 3. Iti setezi parola pentru contul tau IziDoc
 4. Descarci aplicatia IziDoc din App Store sau Google Play si iti faci programare la medicul stomatolog

IMPORTANT:
 • Asigurarea pentru Stomatologie are prima distincta de asigurare si permite accesul la servicii in perioada de valabilitate a asigurarii
 • Serviciile stomatologice pot fi accesate doar dupa activarea contului din aplicatia IziDoc