Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
143, respectiv 1.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Persoane Juridice Asigurari Pentru Transportatori Asigurari de raspunderi dedicate transportatorilor

Asigurari de raspunderi dedicate transportatorilor

 

Asigurarea de raspundere civila a caselor de expeditie

Ce se asigura?
Daca ai o companie care organizeaza expedierea marfurilor iti poti proteja afacerea prin asigurarea de raspundere civila a caselor de expeditie. Aceasta este necesara tuturor companiilor cu activitate specifica, pentru obtinerea autorizatiei de functionare.

Riscurile acoperite
Asigurarea acopera daunele materiale provocate beneficiarilor marfii si eventualele cheltuieli legate de expediere pe care organizatorii sau intermediarii, datorita activitatii, le pot produce tertilor.

Asigurarea de raspundere a operatorului rutier

Ce se asigura?
Asigurarea de raspundere a operatorului rutier este solutia ideala pentru persoanele juridice, cu afaceri in domeniu. Pentru a primi autorizatie de functionare, conform legislatiei in vigoare, fiecare transportator rutier roman trebuie sa incheie asigurarea de raspundere a operatorului rutier.

Riscurile acoperite
Asigurarea acopera prejudiciile materiale aduse beneficiarilor in cazul lichidarii judiciare a transportatorului si cheltuieli suplimentare, cum sunt cele ocazionate de organizarea unor transporturi pentru onorarea contractelor deja incheiate, cheltuieli cu apararea in instanta, cheltuieli de judecata sau de expertiza.

Asigurarea de raspundere civila a transportatorului rutier pentru daune produse calatorilor

Ce se asigura?
Asigurarea de raspundere civila a transportatorului rutier pentru daune produse calatorilor este utila in validarea transporturilor efectuate pe trasee urbane, interurbane, internationale sau mixte, iar in baza ei companiile de taximetrie, rent-a-car si turism pot incheia asigurari de raspundere fata de pasageri.

Riscurile acoperite
Asigurarea  acopera daunele materiale si/sau vatamarile corporale produse pasagerilor pe perioada calatoriei.