Prima pagina Cariere De ce sa lucrezi la Groupama?

De ce sa lucrezi la Groupama?

In Groupama Asigurari, muncim impreuna pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri. Solutiile noastre sunt inovative, flexibile si usor de accesat, iar pentru aceasta ne asteptam ca fiecare angajat sa aduca o contributie activa in simplificarea si eficientizarea proceselor de care este responsabil. Apreciem ca profesionalismul angajatilor nostri si calitatea serviciilor furnizate de Groupama Asigurari sa contribuie la dezvoltarea practicilor si a pietei de asigurari in Romania.

Pentru a facilita atingerea acestor deziderate, oferim angajatilor nostri:

Un mediu de lucru dinamic, in care inovatia si flexibilitatea in conditii acceptabile de risc, performanta si angajamentul organizational sunt recunoscute si recompensate.

Un mediu de lucru cu practici corecte si transparente, centrat pe respectarea consecventa a angajamentelor asumate fata de clientii si angajatii nostri.

Oportunitati de invatare si dezvoltare a competentelor prin implicarea in proiecte noi si interesante si in colaborari transversale cu alte structuri.

 

In schimb, ne asteptam ca angajatii nostri sa demonstreze valorile Groupama prin intermediul competentelor utilizate zi de zi:

 

Orientare catre clienti

Agilitate

Angajament organizational

Orientare colaborativa

Livrare de rezultate