Prima pagina Utile Chat-ul medical ÎntreabăMedic: doctori și consultații medicale online 24/7

Chat-ul medical ÎntreabăMedic: doctori și consultații medicale online 24/7

Asigurare CASCO

Serviciul ÎntreabăMedic este o platformă inovatoare de suport medical la distanta, prin care clienții Groupama beneficiază gratuit de sfatul medicului, sub forma unor micro-consultații oferite de doctori reali licențiați, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS.

Potia apela oricand la aceasta solutie, fie ca prim pas consultativ si preventiv, fie atunci cand nu ai acces la alte solutii, din cauza locului unde te afli, a orei sau a dificultatii de a te deplasa. Poti astfel sa obtii un prim diagnostic si sa iti confirmi printr-o sursa avizata necesitatea programarii pentru o consultatie sau interventie in cadrul unei unitati medicale sau spitalicesti.

Întreabă un doctor online, gratuit și de oriunde ai fi, prin intermediul asigurării tale Groupama

Acest serviciu de consultații medicale online este oferit în parteneriat cu Abi Global Health, unul dintre pionierii serviciilor de micro-consultații și recomandări medicale, și poate fi utilizat de clienții Groupama astfel:
 • Este inclus automat în pachetul de bază al asigurărilor pentru călătorii (în străinătate și în România)
 • Este disponibil ca asigurare suplimentară pentru Asigurarea de sănătate - Spitalizare și chirurgie atât Individual și Familie, cât și grup IMM, Asigurarea de viata cu economisire pentru copii - varianta Premium, Asigurarea mixta de viata, Asigurarea de protectie in caz de deces, Asigurarea de protectie in caz de deces cu suma asigurata descrescatoare, Asigurarea de viata cu retur de prima

Pentru a te putea bucura in liniste de calatorie si de beneficiile asigurarii, iti recomandam:
- sa inchei polita inainte de deplasare (cel tarziu cu 1 zi inainte) si astfel beneficiezi de acoperirea riscurilor din prima zi a calatoriei;
- in ziua plecarii sa soliciti activarea serviciului IntreabaMedic. Sa ai in vedere ca, daca polita a fost incheiata cu 1 zi inainte de data plecarii in calatorie, exista un timp necesar pentru activarea serviciului (2-4 zile lucratoare).
 
  Activeaza-ti si tu serviciul daca ai cumparat deja Asigurarea pentru calatorie sau ai optat pentru asigurarea suplimentara atasata
Asigurarii de Sanatate – Spitalizare si chirurgie  
 

Cum poți accesa consultațiile medicale?

Pentru accesarea aplicației ÎntreabăMedic, trebuie să urmezi pașii de mai jos, indiferent de asigurarea pe care o deții:
 
 1. Te înregistrezi folosind numele, CNP-ul și numărul de telefon direct pe link
 2. Pornești o conversație și descrii simptomele, prin intermediul platformei de mesagerie pe care ai ales-o dintre: SMS, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger.
 3. Folosind numărul de telefon înregistrat, accesezi micro-consultații medicale online cu medici atât generaliști, cât și specialiști, care îți vor răspunde la întrebări ori de câte ori ai nevoie și de oriunde te-ai afla.

Beneficiarii serviciului de telemedicină

Consilierea medicală la distanță este disponibilă în mod gratuit pentru clienții Groupama cu următoarele tipuri de asigurări:
 • Asigurarea pentru călătorii în străinătate/ în România
În cazul asigurării de călătorie, serviciul se activează pentru perioade de minim 30 de zile, multiplicabile în funcție de durata poliței, putând fi astfel accesat atât în timpul, cât și după revenirea din călătorie.

De asemenea, acest serviciu este disponibil si ca asigurarea suplimentara ce poate fi atasat urmatoarelor produse:
 • Asigurarea de sanatate - Spitalizare si chirurgie
 • Asigurarea de viata cu economisire pentru copii - varianta Premium
 • Asigurarea mixta de viata
 • Asigurarea de protectie in caz de deces
 • Asigurarea de protectie in caz de deces cu suma asigurata descrescatoare
 • Asigurarea de viata cu retur de prima
Asigurarea pentru Chat medical poate fi atasata oricaruia dintre produsele enumerate mai sus la emitere si reinnoire si va avea prima proprie de asigurare. Accesul la serviciu se va face in perioada de valabilitate a asigurarii.

Avantajele serviciului de chat medical online

Este mai ușor ca oricând să ai grijă de sănătatea ta, accesând consultații online pentru a obține sfatul prețios al unui medic.
 • SIMPLU și RAPID - Rolul serviciului este de a oferi acces la un medic al cărui răspuns profesionist să ajute în luarea celei mai bune decizii privind pașii următori.
 • 24/7: Serviciul este disponibil non-stop, la orice oră din zi, în fiecare zi a anului.
 • Termenul mediu de răspuns este de 15 minute
 • CALITATE - Serviciul este oferit de medici acreditați, atât generaliști, cât și specialiști (ex.: pediatrie, ginecologie, psihiatrie, medicină internă etc.)
 • SIGURANȚĂ: Toate informațiile sunt criptate și păstrate într-un mediu securizat.
 • CONFORT: Este un serviciu util atunci când medicul tău nu este disponibil, ești în alt oraș față de clinica la care mergi în mod normal, sau atunci când întâmpini dificultăți in a te deplasa.

Completează asigurarea de sănătate sau de călătorie de la Groupama cu opțiunea #IntreabaMedic și vei avea acces oricând la asistență rapidă de la medici de încredere!

Consultațiile online nu substituie un diagnostic sau tratament medical

IMPORTANT! Orice informație oferită de către medici este doar o opinie generală ce nu se substituie unui diagnostic sau tratament medical. ÎntreabăMedic nu este un serviciu pentru cazuri de urgențe medicale.