Prima pagina Utile Chat-ul medical ÎntreabăMedic

Chat-ul medical ÎntreabăMedic

Asigurare CASCO

Serviciul de chat medical ÎntreabăMedic este o solutie inovatoare de servicii de telemedicină, prin care clienții Groupama beneficiază de sfaturi medicale, sub forma unor micro-consultații, oferite de medici reali licentiati, prin intermediul WhatsApp, Messenger,Telegram sau SMS.

Serviciul este oferit în parteneriat cu Abi Global Health, unul dintre pionierii serviciilor de micro-consultații și recomandări medicale, și poate fi utilizat de clienții Groupama astfel:
 • Este inclus automat în pachetul de bază al asigurărilor pentru călătorii (în strainatate și în Romania)
 • Este disponibil ca asigurare suplimentară pentru Asigurarea de sănătate - Spitalizare și chirurgie atât Individual și Familie, cât și grup IMM

Cum se accesează

Pentru accesarea serviciului ÎntreabăMedic, trebuie să urmezi pașii de mai jos, indiferent de produsul de asigurare ales:
 1. Te înregistezi folosind numele, CNP-ul și numărul de telefon direct pe link
 2.  Pornești o conversație prin intermediul platformei de mesagerie pe care ai ales-o dintre: SMS, WhatsApp, Telegram, Facebook Messenger.
 3. Folosind numărul de telefon înregistrat, accesezi microconsultații cu medici atât generaliști, cât și specialiști ori de cate ori ai nevoie.

Beneficiarii serviciului

Asigurarea pentru călătorii în strainătate/ în România
În cazul asigurării de călătorie, serviciul se activează pentru perioade de minim 30 de zile, multiplicabile în funcție de durata politei, putând fi asfel accesat atât în timpul, cât și după revenirea din călătorie .
 
Asigurarea de sănătate - Spitalizare și chirurgie
Asigurarea pentru Chat medical poate fi atașată produsului la emitere și reînnoire și va avea prima proprie de asigurare. Accesul la serviciu se va face în perioada de valabilitate a asigurării.

Beneficiile serviciului

 • SIMPLU și RAPID - Rolul serviciului este de a oferi acces la un medic al cărui răspuns profesionist să ajute la luarea celei mai bune decizii privind pașii următori. 
  • 24/7: Serviciul este disponibil non-stop, la orice oră din zi, în fiecare zi a anului.
  • Termenul mediu de răspuns este de 15 minute
 • CALITATE - Serviciul este oferit de medici acreditați, atât generaliști, cât și specialiști (ex.: pediatrie, medicina internă etc.)
 • SIGURANȚĂ: Toate informațiile sunt criptate și păstrate într-un mediu securizat.

IMPORTANT! Orice informație oferită de către medici este doar o opinie generală ce nu se substituie unui diagnostic sau tratament medical. ÎntreabăMedic nu este un serviciu pentru cazuri de urgențe medicale.