Prima pagina Persoane Juridice Asigurari pentru activitati de transport
Transport

Daca afacerea ta include frecvent transportul de bunuri si/sau persoane, Groupama Asigurari preia grijile provocate de riscuri si iti ofera suport si continuitate prin produse flexibile si prin servicii simple, rapide si oneste.

Asigurari pentru activitati de transport

Transportul de marfuri si persoane implica multe riscuri, din momentul plecarii pana la destinatie. Evenimentele rutiere, aeriene, maritime sau feroviare ne pot lua oricand prin surprindere, transporturile efectuate fiind expuse riscurilor. Daca afacerea ta include frecvent transportul de bunuri si/sau persoane, Groupama Asigurari preia grijile provocate de riscuri si iti ofera suport si continuitate prin produse flexibile si prin servicii simple, rapide si oneste.

Cine poate beneficia de asigurari pentru activitati de transport

Poti incheia una dintre tipurile de asigurare prezentate daca exista interes asigurabil romanesc, respectiv esti persoana juridica, ai domiciliul stabil sau sediul in Romania si efectuezi transporturi de marfuri pe baza contractuala. Mijloacele de transport (rutiere, feroviare, navale) iti pot apartine, pot fi inchiriate sau in operare.

Riscurile acoperite

Asigurarile specifice sunt utile atat pentru pasagerii pe care ii duci la destinatie, cat si marfa pe care o expediezi/ transporti. Pot fi acoperite daunele produse mijloacelor de transport proprii utilizate (rutiere, feroviare sau navale), iar prin diverse forme de raspundere civila esti despagubit pentru daunele pe care le poti produce tertilor. In cazul transportului de marfa, asigurarea acopera pierderea totala ori partiala a marfii sau avarierea acesteia, din momentul primirii pana la predare.

Avantajele oferite de asigurarile pentru activitati de transport

  • Predictibilitate in asigurarea continuitatii afacerii tale.
  • Personalizarea asigurarii in functie de specificul activitatii.
  • Asistenta profesionista in gasirea solutiei optime de asigurare.
  • Optimizarea costurilor prin alegerea pachetului optim: cost – acoperiri – suport, adaptat nevoilor tale.
  • Promptitudine si simplitate in solutionarea daunelor si in acordarea despagubirilor.
  • Continuitate financiara alaturi de un partener de incredere, care sustine dezvoltarea si succesul afacerii tale.