Prima pagina Persoane Juridice Asigurare Agricultori Asigurari pentru pasari

Asigurari pentru pasari

Asigurari agricole pentru pasariCu totii stim deja faptul ca ingrijirea unei ferme de pasari sau animale necesita o investitie substantiala inca de la bun inceput. Mai mult decat atat, specificul domeniului agricol si multitudinea factorilor ce pot influenta profitul per total al unei ferme sau a unei culturi fac din ce in ce mai dificila aproximarea rezultatelor finale si a profitului.
O asigurare pentru pasari are rolul de a-ti sustine investitia in diferitele situatii greu de prevazut de la bun inceput. Asigurarea pentru pasari se adreseaza exclusiv persoanelor juridice care detin sau gestioneaza ferme avicole.
 

Ce se asigura

Se pot asigura efectivele din fermele avicole.

Riscuri acoperite de o asigurare agricola:

Pentru fermele avicole sunt despagubite cazurile de moarte a pasarilor ca urmare a: incendiului, trasnetului, exploziei, prabusirii halelor, asfixierii, avariilor accidentale ale instalatiilor de climatizare, intoxicatiilor cu medicamente administrate in scop profilactic sau curativ de catre autoritatile veterinare. Se despagubeste si furtul prin efractie.

Pentru notificarea daunei apeleaza Alo Groupama: 0374-110-110, mai multe detalii in legatura cu pasii de urmat si documentele de care ai nevoie gasesti aici.