Prima pagina Media Noutati Turneul intern Groupama Asigurari

Turneul intern Groupama Asigurari

Anul acesta, litoralul Mării Negre a fost locul de desfășurare a Turneului intern Groupama, competițiile fiind găzduite de stadionul Vointa din Constanta, iar participanții cazați în Mamaia.

Având parte de o locație și de o vreme excelentă, toate cele trei întreceri sportive – turneul de fotbal, crosul și competiția majoretelor – s-au desfășurat într-o atmosferă antrenantă și plină de bună dispoziție. În fiecare an, turneul se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în rândul tuturor angajaților fiind o excelentă oportunitate de a demonstra spirit de echipă și pasiune pentru sport.

Crosul a fost urmat de meciurile din cadrul Turneului Intern de Fotbal. Cele 8 echipe reprezentative au fost împărțite prin tragere la sorți în 2 grupe.  În fiecare grupă s-au desfășurat câte 6 meciuri iar echipele care au terminat pe locurile 2 au disputat Finala Mică, în timp ce câștigătoarele celor două grupe au disputat Finala Mare. Meciurile s-au desfășurat pe teren mare (11/11) cu iarbă, și au avut o durată de 15 minute și 5 minute pauză, fiind asistate de arbitri profesioniști.

Felicitări câștigătorilor şi tuturor participanților!