Info

Petitiile/reclamatiile, precum si solicitarile de soluționare alternativa a litigiilor, inregistrate in ultimele 3 luni sunt in număr de
198, respectiv 8.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima pagina Media Noutati Turneul intern Groupama Asigurari

Turneul intern Groupama Asigurari

Anul acesta, litoralul Mării Negre a fost locul de desfășurare a Turneului intern Groupama, competițiile fiind găzduite de stadionul Vointa din Constanta, iar participanții cazați în Mamaia.

Având parte de o locație și de o vreme excelentă, toate cele trei întreceri sportive – turneul de fotbal, crosul și competiția majoretelor – s-au desfășurat într-o atmosferă antrenantă și plină de bună dispoziție. În fiecare an, turneul se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în rândul tuturor angajaților fiind o excelentă oportunitate de a demonstra spirit de echipă și pasiune pentru sport.

Crosul a fost urmat de meciurile din cadrul Turneului Intern de Fotbal. Cele 8 echipe reprezentative au fost împărțite prin tragere la sorți în 2 grupe.  În fiecare grupă s-au desfășurat câte 6 meciuri iar echipele care au terminat pe locurile 2 au disputat Finala Mică, în timp ce câștigătoarele celor două grupe au disputat Finala Mare. Meciurile s-au desfășurat pe teren mare (11/11) cu iarbă, și au avut o durată de 15 minute și 5 minute pauză, fiind asistate de arbitri profesioniști.

Felicitări câștigătorilor şi tuturor participanților!