Info

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii Groupama Asigurari si inregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara in ultimele 3 luni sunt in numar de 77.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaPersoane JuridiceProgramul Asigurarile dau roade Groupama Star
Asigurari agricole
De ce sa optezi pentru o asigurare agricola? Pentru ca, in agricultura, un an poate fi mai bun iar altul mai slab. Pentru ca tu sa uiti de griji, iti oferim protectie pentru culturi, utilaje sau animale, printr-o gama larga de produse.

Programul Asigurarile dau roade Groupama Star

Noi iti asiguram continuitatea, in cazul unor posibile evenimente neplacute. Pe langa beneficiile pe care le ai prin asigurarea agro achizitionata, te recompensam cu multe beneficii pe care le poti obtine prin programul Asigurarile dau roade Groupama Star.
 
Asigurarile dau roade Groupama Star completeaza programul de fidelitate Asigurarile dau roade lansat in perioada 2014 – 2017, cu mai multe avantaje pentru anul agricol 2017-2018:
conditii mai bune la constatarea daunelor si plata acestora;
reduceri dedicate in functie de status;
trecerea mai facila de la o treapta la alta.

Cum poti intra in program

Asigurarea culturilor agricole (standard), Asigurarea animalelor, Asigurarea pasarilor, Asigurarea toate riscurile climatice pentru culturile de porumb si floarea soarelui sau Asigurarea vitei de vie si a pomilor fructiferi iti asigura intrarea in program si iti ofera accesul la o intreaga recolta de beneficii si avantaje special gandite pentru viata de fermier:
 
reduceri la asigurarea pentru masinile agricole si a celor personale; 
reduceri la asigurarea pentru hale, depozite si alte cladiri; 
reduceri pentru asigurarile de viata, de sanatate pentru tine, familie si angajatii tai;  
sponsorizari pentru participarea la evenimente din domeniul agro; 
conditii preferentiale la constatarea si plata daunelor;  
informari lunare privind prognoza agro-meteo;  
finantari in conditii preferentiale la institutii bancare si de leasing. 

La intrarea in program, vei acumula puncte agro pentru achizitionarea politelor agro cat si puncte non-agro pentru alte criterii. In functie de numarul de puncte acumulate, vei primi un card care atesta incadrarea in una dintre categoriile: Star, Star Ultra sau Star Platinum. 
Cu cat numarul de puncte acumulat este mai mare, cu atat beneficiile si avantaje cresc, recompensele fiind astfel direct proportionale.

Cum poti acumula puncte

prin achizitia unei polite agro si non-agro;
in functie de valoarea contractelor incheiate, cu cat valorile sunt mai mari, cu atat aduni mai multe puncte;
un an cu mai putine evenimente,  inseamna mai multe puncte;
in functie de vechime, cu cat aduni mai multi ani, cu atat ai mai multe puncte;
prin participarea la sondajele organizate de Groupama. 

Prognoza AgroMeteo

Groupama Asigurari te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru lucrarile agro din luna ianuarie prin intermediul prognozei specializate


Recomandari:

- Continuarea efectuarii controlului biologic in vederea determinarii viabilitatii plantelor la speciile de toamna si a evolutiei mugurilor de rod la pomii fructiferi si vita de vie;
- Efectuarea lucrarilor de intretinere (fertilizari cu ingrasaminte organice, taieri de rodire) in vii si livezi;
- Aplicarea ingrasamintelor minerale pe baza de azot si potasiu la culturile de toamna infiintate in epoca optima.Vezi prognoza completa aici

Disclaimer: informatiile, textul si hartile au caracter informativ, avand ca sursa prognoza emisa de Administratia Nationala de Meterorologie si nu pot fi reproduce sau folosite fara permisiunea celor in drept.”