Prima pagina Persoane Juridice Asigurari Pentru Cladiri Si Bunuri Asigurarea de incendiu si alte calamitati pentru persoane juridice

Asigurarea de incendiu si alte calamitati pentru persoane juridice

Asigurarea de incendiu si alte calamitati se adreseaza in primul rand companiilor care doresc sa isi asigure bunurile (cladiri si/sau continut) precum si persoanelor fizice care au in proprietate cladiri cu o alta destinatie decat cea de locuinta.

Colectioneaza avantajele Groupama cu Asigurarea de incendiu si alte calamitati

Atunci cand apare un eveniment asigurat care produce pagube la cladire sau bunuri, tu ai alte griji. De aceea, noi ne-am ocupat de simplificarea procesului de dauna:
  • plata unui avans de 30%, in 72 de ore de la depunerea declaratiei de acceptare a  despagubirii partiale
  • plata finala garantata, in 15 zile de la depunerea declaratiei de acceptare a despagubirii.
  • autoconstatare, iti primesti banii in cont in maximum 72 de ore de la acord, pentru daune mai mici de 10.000 lei.

Riscuri acoperite de o asigurare de incediu si alte calamitati?

Daca ai ales sa inchei o Asigurare de incendiu si alte calamitati la Groupama Asigurari, vei fi despagubit in cazul producerii a numeroase riscuri, printre care:
  • incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor
  • inundatie, furtuna, prabusiri sau alunecari de teren, greutatea zapezii
  • cutremur, avarii accidentale la instalatiile de apa si canalizare, inundatie de la vecini, furt, caderi de corpuri, riscuri politice, vandalism, unda sonica
  • izbirea cladirilor asigurate de catre vehicule rutiere care nu iti apartin
  • avarii accidentale la instalatiile de incalzire si climatizare, precum si avarii la aparatele electrice, electronice, electrocasnice
  • spargerea sau craparea accidentala a bunurilor casabile.

Ce avantaje ai daca, in plus, alegi si Asigurarea de intrerupere a activitatii?

Complementar Asigurarii de incendiu si alte calamitati, poti incheia Asigurarea de intrerupere a activitatii prin care pot fi asigurate pierderile de profit brut cauzate de intreruperea temporara, partiala sau totala a activitatii, atunci cand aceasta este cauzata de evenimente asigurate prin Asigurarea de incendiu si alte calamitati. Astfel, aceasta asigurare te ajuta sa iti pastrezi afacerea profitabila chiar si in urma unui incendiu sau a altor evenimente asigurate.

Ai grija de afacerea ta si asigura-i profitabilitatea pe termen lung, cu ajutorul unei asigurari pentru cladiri si alte bunuri, de la Groupama!

Pentru notificarea daunei apeleaza Alo Groupama: 0374-110-110 sau inregistreaza dauna online, mai multe detalii in legatura cu pasii de urmat si documentele de care ai nevoie gasesti aici.