Prima pagina Persoane Juridice Asigurare Agricultori Asigurarea utilajelor agricole

Asigurarea utilajelor agricole

Asigurari agricole pentru utilaje agricoleDaca afacerea ta se bazeaza pe agricultura inseamna ca stii deja faptul ca ingrijirea unei ferme sau a unei culturi necesita o investitie substantiala inca de la bun inceput. Mai mult decat atat, specificul domeniului agricol dar si multitudinea factorilor ce pot influenta profitul per total al unei ferme sau a unei culturi fac din ce in ce mai dificila aproximarea rezultatelor finale si a profitului. O asigurare pentru utilaje agricole are rolul de a-ti sustine investitia in diferitele situatii greu de prevazut de la bun inceput. Asigura-ti stabilitatea constanta de la an la an! Asigurarea pentru utilaje agricole este destinata persoanelor fizice sau juridice care detin autovehicule autopropulsate sau utilaje atasate ori trase de acestea, nesupuse inmatricularii.
 

Ce se asigura

Se pot asigura tractoare agricole, combine, semanatori, autogredere, utilaje pentru amenajarea drumurilor, incarcatoare frontale, motostivuitoare, prese de balotat, pluguri.

Riscuri acoperite

Utilajele sunt asigurate impotriva accidentelor rutiere, furtului, fenomenelor naturale, incendiilor sau exploziilor. Asigurarea mai acopera si cheltuieli de transport al utilajului avariat, cheltuieli de limitare a pagubei sau daunele produse pentru salvarea bunului asigurat. Poti opta si pentru asigurarea impotriva unor riscuri speciale sau pentru acoperirea raspunderii civile pentru daunele provocate altor persoane de utilajul asigurat.

Pentru notificarea daunei apeleaza Alo Groupama: 0374-110-110, mai multe detalii in legatura cu pasii de urmat si documentele de care ai nevoie gasesti aici.