Prima pagina Persoane Fizice Asigurarea de Raspundere Civila legala Asigurarea de Raspundere Civila legala a proprietarului de imobile fata de chiriasii sai

Asigurarea de Raspundere Civila legala a proprietarului de imobile fata de chiriasii sai

Asigurare de raspundere civilaO asigurare de raspundere civila este metoda cea mai buna de a te proteja impotriva evenimentelor neprevazute ce pot aparea atunci cand iti inchiriezi imobilul.Chiria pe care o primesti din imobilele inchiriate este un venit pe care te bazezi. Dar, din neglijenta sau imprudenta se poate sa provoci chiriasilor tai pagube la care nu te-ai astepta. Asigura-te astfel ca nu vei avea cheltuieli suplimentare! Groupama va prelua costurile aferente, iar tu vei fi scutit de cheltuieli neprevazute!

Situatiile neprevazute pot fi mai usor de gestionat cu Asigurarea de  Raspundere Civila legala a proprietarului de imobile fata de chiriasii sai, de la Groupama Asigurari. Uneori, este posibil sa pierzi din vedere anumite amanunte ce tin, spre exemplu, de efectuarea unor lucrari de intretinere pentru imobilul dat spre inchiriere. In cazul in care anumite bunuri, apartinand chiriasilor tai, sunt avariante, atunci tu vei fi cel ce va suporta diferitele cheltuieli de reparare. Asigura-te din timp impotriva acestor cheltuieli neprevazute, cu o asigurare de raspundere civila de la Groupama!

Ce se asigura:

Printr-o asigurare de raspundere civila de la Groupama iti acoperi prejudiciile pe care le-ai provocat persoanelor fizice sau juridice si pentru care ai devenit raspunzator conform contractului de inchiriere. Asigura-te impotriva situatiilor neprevazute cu o asigurare de raspundere civila legala a proprietarului de imobile fata de chiriasii sai! Vezi de asemenea si Asigurarea de Raspundere Civila pentru chiriasi.

Vei primi despagubiri pentru:

  • Sumele pe care esti obligat sa le platesti cu titlu de dauna
  • Cheltuielile de judecata pe care esti obligat sa le platesti conform hotararii judecatoresti.