Info

Petitiile/reclamatiile formulate impotriva societatii Groupama Asigurari si inregistrate la Autoritatea de Supraveghere Financiara in ultimele 3 luni sunt in numar de 49.

Structura acestora poate fi consultata aici, accesand pagina dedicata.

Prima paginaPersoane FiziceAsigurari pentru automobilul tauAsigurarea RCA
Asigurare Auto
Cu autovehiculul tau probabil ca iti desfasori o mare parte din activitatile zilnice. Ai grija de el si asigura-l cum se cuvine. In cazul unui eveniment rutier, Groupama iti ofera protectie si sprijin in refacerea rapida a autovehiculului prin asigurare CASCO si RCA.

Asigurarea RCA

Asigurare obligatorie RCAIn traficul aglomerat, o mica neatentie se poate solda cu o avarie provocata chiar de tine. Cu totii gresim si este intotdeauna bine sa stim ca avem pe cine ne baza in situatii neplacute!
Cu o asigurare obligatorie RCA, nu mai ai grija celui pe care, din greseala, l-ai tamponat.

Groupama Asigurari va fi alaturi de tine indiferent de situatie, dar cu atat mai mult in cazul in care despagubirea celui avariat se va ridica la sume mari de bani, de care poate nu dispui.
 

La Groupama ai beneficii si pentru tine, atunci cand incheiei o asigurare RCA

In cazul unui accident grav, suna in termen de 48h la Alo Groupama (0374 110 110) si vei primi suportul necesar. Programul Alo Groupama este disponibil  24/7 pentru inregistrarea accidentelor.

Avantajele unei Asigurari RCA

Daca esti in lipsa de timp si ai nevoie de o asigurare RCA, iti poti asigura acum masina, in cativa pasi simpli:
  1. Apasa butonul din dreapta Calculeaza si cumpara online
  2. Fa o simulare si afla cat costa asigurarea pentru masina ta
  3. Daca esti de acord cu oferta, continua cumpararea online, iar polita de asigurare o vei primi prin e-mail, in cel mai scurt timp.

Ce ai asigurat

  • vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial
  • pagube materiale
  • pagube reprezentand consecinta lipsei de folosinta a vehiculului avariat
  • cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata

Unde esti asigurat

Esti asigurat in Romania si in 45 din cele 47 de tari membre ale sistemului Carte Verde, exceptie fac Rusia si Belarus.

Categoriile « Transport persoane » si « Cargo cu masa maxima autorizata ≥16t »  sunt acoperite doar in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Finlanda, Irlanda, Islanda, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Spania, Slovacia, Suedia si Ungaria.
 

Limitele de despagubire

Limitele de despagubire sunt stabilite de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Astfel, pentru 2017 limitele de despagubire acordate in cazul unui accident in Romania sunt:
  • pentru pagube materiale: 1.220.000 euro
  • pentru vatamari corporale si decese: 6.070.000 euro
Pentru accidente produse in afara Romaniei, se aplica legislatia din statul respectiv precum si limitele de despagubire aferente. Contacteaza Groupama si obtine o asigurare RCA simplu si rapid! Vezi de asemenea si asigurare CASCO Gradual!