Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari sustine delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio

Groupama Asigurari sustine delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio

Groupama Asigurari asigura intreaga delegatie romana formata din 190 de persoane, sportivi, oficiali, antrenori si medici, care participa la cea de-a treizeci si una editie a Jocurilor Olimpice de Vara.

In perioada 5 – 21 august 2016, fiecare membru al delegatiei care va reprezenta Romania la competitia din capitala Braziliei beneficiaza de asigurare medicala de calatorie si de viata oferite de Groupama Asigurari in cadrul parteneriatului cu COSR, resemnat pentru inca trei ani in iarna anului 2015. Parteneriatul  consta in furnizarea de asigurari de calatorie si viata pentru 500 de sportivi care vor participa la sase competitii internationale in perioada 2016-2018 , polite de asigurare obligatorie RCA, asigurare facultativa a flotelor de autovehicule precum si asigurarea de incendiu si alte calamitati. In cazul Jocurilor Olimpice de la Rio, prima de asigurare oferita ajunge la aproximativ 72.000 RON, printre riscurile acoperite de polita numarandu-se: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea si tratamentul dentar.

”Suntem mandri ca putem contribui la performanta sportului romanesc prin asigurarea olimpicilor nostri an momente extrem de importante pentru ei, precum participarea la Jocurile Olimpice de vara de la Rio. In linie cu principiile noastre de baza - responsabilitate, solidaritate, performanta si proximitate – vom fi alaturi de sportivii romani ce concureaza la Rio, pentru a-i sustine in atingerea performantei si oferindu-le, in virtutea parteneriatului nostru durabil,  garantia ca suntem acolo pentru a le asigura continuitatea performantelor”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari.

Mai multe detalii despre asigurare si parteneriat regasiti in Comunicatul de Presa: Groupama Asigurari asigura delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio 2016