Prima pagina Media Comunicat de presa ​Sportivii romani pleaca la Jocurile Olimpice de la Rio asigurati de Groupama

​Sportivii romani pleaca la Jocurile Olimpice de la Rio asigurati de Groupama

Delegatia romana formata din 190 de persoane, sportivi, oficiali, antrenori si medici, care participa la cea de-a treizeci si una editie a Jocurilor Olimpice de Vara, este asigurata de Groupama Asigurari.

Aceasta este a saptea delegatie care reprezinta Romania la un eveniment olimpic asigurata de Groupama, dupa Jocurile Olimpice de Vara de la Londra in 2012, Festivalul Olimpic si Sportiv European din Romania in 2013, Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci in 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfasurate la Nanjing in 2014, Festivalul Olimpic al Tineretului European si Jocurile Europene de la Baku de anul trecut. 

In perioada 5 – 21 august 2016, fiecare membru al delegatiei care va reprezenta Romania la competitia din capitala Braziliei beneficiaza de asigurare medicala de calatorie si de viata oferite de Groupama Asigurari in cadrul parteneriatului cu COSR, resemnat pentru inca trei ani in iarna anului 2015. Parteneriatul  consta in furnizarea de asigurari de calatorie si viata pentru 500 de sportivi care vor participa la sase competitii internationale in perioada 2016-2018 , polite de asigurare obligatorie RCA, asigurare facultativa a flotelor de autovehicule precum si asigurarea de incendiu si alte calamitati. In cazul Jocurilor Olimpice de la Rio, prima de asigurare oferita ajunge la aproximativ 72.000 RON, printre riscurile acoperite de polita numarandu-se: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea si tratamentul dentar.

Descarca Comunicatul de presa integral: