Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari a lansat plata online pentru primele de asigurare

Groupama Asigurari a lansat plata online pentru primele de asigurare

Groupama Asigurari, introduce o nou functionalitate pentru clientii sai, reusind sa simplifice achitarea ratelor primelor de asigurare. Astfel, compania pune la dispozitia clientilor – persoane fizice posibilitatea de plata online, cu cardul, pentru primele de asigurare si ratele aferente acestora, indiferent daca politele au fost incheiate prin intermediul portalului online, in agentiile Groupama Asigurari sau prin partenerii brokeri. 

Prin intermediul portalului online Groupama Asigurări, clientii – persoane fizice ai companiei pot plati primele de asigurare sau ratele pentru urmatoarele produse:
•    Asigurarea auto CASCO Gradual;
•    Asigurarea RCA;
•    Asigurarea locuintei cu extra acoperiri si PAD; 
•    Asigurarea de incendiu si alte calamitati;
•    Asigurarea medicala integrala;
•    Asigurarea de sanatate pentru calatorii in strainatate;

Principalul avantaj al platii online a primelor de asigurare sau a ratelor este ca platitorul poate efectua operatiunea de oriunde si oricand are acces la internet, in functie de programul sau.  De asemenea, clientii Groupama Asigurari au posibilitatea de a achita mai multe rate sau prime de asigurare printr-o singura tranzactie bancara, indiferent daca politele au fost achizitionate online sau offline. Odata ce clientul autorizeaza plata, acesta va primi un e-mail de confirmare, iar tranzactia va fi incheiata cu succes. In plus, in cazul in care clientul constata ca a efectuat o plata eronata, exista posibilitatea de a solicita restituirea sumei platite online. 

Sectiunea platilor online poate fi accesata aici, iar comunicatul de presa poate fi vizualizat urmarind acest link.