Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari a achitat astazi, in avans, o plata de 5 milioane de lei societatii Radic Star

Groupama Asigurari a achitat astazi, in avans, o plata de 5 milioane de lei societatii Radic Star

In calitate de asigurator al SC Radic Star SRL, care detine fabrica de mezeluri din Stefanesti, Arges, fabrica ce a fost afectata de un incendiu in noaptea de 3 decembrie 2015, Groupama Asigurari a achitat pe 23 decembrie o plata in avans in cuantum de 5 milioane lei. Conform evaluarii initiale, valoarea totala de despagubire se ridică la 19 millioane lei. Suma totala asigurata este de 20.270.000 de lei. Potrivit investigatiei, cauza incendiului de la fabrica Radic Star a fost scurtcircuitul unui motor electric.

Groupama Asigurari este din 2008 asiguratorul SC Radic Star SRL. Societatea avea incheiata o polita de asigurare de incendiu pentru fabrica de mezeluri din Stefanesti, Arges (valabila pana la finalul lui 2015). In incendiu au fost afectate alte doua utilaje ale unei societati din acelasi grup, asigurate pe o polita valabila pana in aprilie 2016.
“Pentru noi parteneriatul inseamna in primul rand ca la nevoie sa poti conta pe ajutorul de care ai nevoie. La timp, corect si simplu, in asa fel incat un astfel de eveniment sa nu te puna la pamant. Groupama, la momentul adevarului, a demonstrat ca este partenerul nostru; am inteles asta acum mai mult decat oricand”, afirma Gheorghe Dicu, director General al SC Radic Star SRL.

Aici gasiti si comunicatul de presa integral.

Sursa foto: ISU Arges