Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama Asigurari a achitat, in avans, o dauna de 5 milioane de lei societatii Radic Star

Groupama Asigurari a achitat, in avans, o dauna de 5 milioane de lei societatii Radic Star

In calitate de asigurator al SC Radic Star SRL, care detine fabrica de mezeluri din Stefanesti, Arges, fabrica ce a fost afectata de un incendiu in noaptea de 3 decembrie 2015, Groupama Asigurari a achitat pe 23 decembrie o plata in avans in cuantum de 5 milioane lei. Conform evaluarii initiale, valoarea totala de despagubire se ridică la 19 millioane lei. Suma totala asigurata este de 20.270.000 de lei. Potrivit investigatiei, cauza incendiului de la fabrica Radic Star a fost scurtcircuitul unui motor electric.
“Stim cat de importanta este pentru clientii nostri continuitatea activitatii in cazul producerii unui eveniment neasteptat, ne‐am angajat sa o asiguram si sa le acordam sprijinul necesar. Am achitat prompt plata in avans in cuantum de 5 milioane lei tocmai pentru a respecta acest angajament. Suntem alaturi de Radic Star, clientul nostru, cu care avem un parteneriat pe termen lung, bazat pe incredere, onestitate si respect reciproc”, a declarat dl. Calin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurari.

Descarca Comunicatul de presa integral: