Prima pagina Media Noutati Groupama asigura delegatia Romaniei la Festivalul Olimpic al Tineretului 2017

Groupama asigura delegatia Romaniei la Festivalul Olimpic al Tineretului 2017

Groupama Asigurari sustine delegatia Romaniei care participa in perioada 11-17 februarie 2017, la  cea de-a 13 editie a Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), ce are loc la Erzurum, in Turcia. 

Asiguram delegatia Romaniei formata din 51 de persoane, sportivi, oficiali, antenori si medici. Acestia benficiaza de produsele de asigurare de viata si de calatorie in strainatate, iar pentru acest eveniment, Groupama Asigurari a inclus in pachetul de asigurare si acoperirea impotriva riscurilor provocate de acte de terorism.

Tinerii spotivi care participa la FOTE 2017 au varste cuprinse intre 14 si 18 ani, iar din cei 29 de componenti ai echipei olimpice, doar patru au mai fost prezenti la o competitie olimpica si anume: Andreea Diana Trambitas (sarituri cu schiurile), Iulian Ababei (schi fond), Eniko Marton (biatlon) si Alexandru Stefan Stefanescu (schi alpin).
Ceremonia de deschidere a editiei de iarna FOTE 2017 a avut loc duminica, 12 februarie, iar port-drapelul delegatiei noastre a fost saritoarea cu schiurile Andreea Diana Trambitas.

Groupama este inca din 2012 asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, un parteneriat care a debutat cu sustinerea lotului olimpic al Romaniei la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra si a continuat in februarie 2013 cu Festivalul Olimpic al Tineretului European, organizat pentru prima data in Romania, la Brasov.  Mai mult, Groupama Asigurari va sustine lotul Romaniei si la editia de vara a FOTE 2017, precum si la Jocurile Olimpice de Iarna 2018 si Jocurile Olimpice pentru Tineret din vara anului urmator.

Mai multe informatii legate de parteneriat puteti citi si in comunicatul de presa.