Prima pagina Media Comunicat de presa Groupama asigura delegatia Romaniei la FOTE 2017 Erzurum

Groupama asigura delegatia Romaniei la FOTE 2017 Erzurum

Groupama Asigurari, de 5 ani asiguratorul oficial al COSR si al echipelor olimpice, ii insoteste pe cei 51 de membri ai delegatiei Romaniei, participanti la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de iarna 2017, care se desfasoara in perioada 12‐17 februarie la Erzurum, in Turcia.
Pentru deplasarea delegatiei Romaniei la FOTE, Groupama asigura, pe langa riscurile incluse in mod
traditional in politele de asigurare de viata si calatorie, si riscuri provocate de acte de terorism, valoarea totală a politei depasind 45.000 lei. Riscurile acoperite sunt cheltuielile medicale din orice cauza, tratamentul dentar, deces, invaliditate, spitalizare, fracturi, arsuri, raspunderea civilă sau asigurarea documentelor.

“Suntem din nou bucurosi sa fim alaturi de sportivii nostri care participa in aceasta perioada la Festivalul Olimpic al Tineterului European, oferindu‐le, ca de fiecare data, continuitate si intreaga noastra sustinere in atingerea performantei la nivel inalt. Parteneriatul pe care l‐am construit impreuna in ultimii 5 ani devine cu fiecare noua provocare mai solid si suntem din nou mandri ca sportivii nostri pot face peformanta fara presiunea grijilor“, spune Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare, Groupama Asigurări.

Descarca Comunicatul de presa integral: