Prima pagina Media Noutati Cererea pentru asigurările de viață crește. Care sunt cele mai accesate produse, conform Groupama Asigurări

Cererea pentru asigurările de viață crește. Care sunt cele mai accesate produse, conform Groupama Asigurări

București, 29 iulie 2020 – Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, a înregistrat în prima jumătate a anului o creștere de 33% a primelor brute subscrise pe linia de viață, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, confirmând tendințele actuale la nivel mondial. In contextul pandemiei de COVID-19, românii au devenit mai atenți la nevoile lor și ale celor apropiați, dovedind, astfel, importanța asigurărilor pentru continuitate, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Groupama Asigurări a fost primul asigurător din România care a introdus și în produsele de asigurare de viață măsuri excepționale de acoperire a riscurilor generate de pandemia de COVID-19, venind, astfel, cu soluții rapide și flexibile pentru clienții săi.

“Înregistrăm o creștere pe segmentul asigurărilor de viață individuale ca urmare a faptului că această pandemie a venit cu o lecție foarte importantă pentru noi toți, respectiv conștientizarea importanței produselor de asigurare într-un moment dificil, precum cel pe care îl traversăm. Decizia noastră de a acoperi riscuri generate de pandemia de COVID-19 a venit din dorința de a fi alături de clienții noștri, într-un moment în care aveam mare nevoie de fapte. Intreg contextul, însoțit de strategia pe care am implementat-o în această perioadă, ne-au adus în prima jumătate a anului o creștere a primelor brute subscrise de 33% comparativ cu prima jumătate a anului trecut în cazul asigurărilor mixte de viață. În plus, tot mai mulți angajatori prioritizează grija față de angajați și oferă acestora asigurări de sănătate sau de viață, ceea ce determină o tendință de creștere și pe segmentul asigurărilor de grup”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări.

Descarcă Comunicatul de presă integral