Prima pagina Media Noutati Asigurările de sănătate, în atenția românilor. Groupama Asigurări înregistrează creșteri de 22% pe această linie

Asigurările de sănătate, în atenția românilor. Groupama Asigurări înregistrează creșteri de 22% pe această linie

București, 10 noiembrie 2020 – Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, a înregistrat în primele nouă luni ale anului o creștere de 22% a polițelor de asigurare de sănătate, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În total, Groupama Asigurări numără peste 87.000 de clienți, companii și persoane fizice, ai acestui segment. Trendul ascendent observat în perioada de referință vine ca urmare a faptului că românii au început să conștientizeze riscurile care îi înconjoară și astfel, să acorde o importanță mai mare sănătății lor și a celor dragi. Totodată, evoluția pozitivă înregistrată pe segmentul de sănătate este în linie cu trendul ascendent observat și la nivel global pe piața asigurărilor.

”Încă de la debutul pandemiei am luat o decizie contrară practicii standard, aceea de a acoperi riscurile asociate COVID-19 atât pentru clienții actuali, cât și pentru cei care vor încheia o asigurare de sănătate, de viață sau de călătorie. Misiunea noastră este să le oferim continuitate clienților noștri și certitudinea că, atunci când se confruntă cu un eveniment neprevăzut, au alături un partener pe care pot conta. Lucrul acesta este cu atât mai important într-o perioadă atât de dificilă, tocmai de aceea vom continua să ne adaptăm produsele și serviciile, pentru a răspunde nevoilor actuale, într-un mod simplu și predictibil.”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama Asigurări.

Descarcă Comunicatul de presă integral