Prima pagina Media Noutati Persoanele vaccinate care încheie o asigurare de călătorie la Groupama Asigurări beneficiază de discount

Persoanele vaccinate care încheie o asigurare de călătorie la Groupama Asigurări beneficiază de discount

București, 28 iunie 2021 – Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, oferă o reducere de 10% la asigurarea de călătorie persoanelor complet vaccinate, inclusiv copiilor lor, dacă sunt cuprinși pe aceeași poliță. Discount-ul se aplică Asigurărilor individuale de călătorie în străinătate.
În 2020, Groupama Asigurări a fost prima companie care a decis să acopere în mod excepțional riscurile asociate pandemiei de Coronavirus pentru clienții care încheie asigurări de călătorie în străinătate. Prin decizia recentă de acordare a unui discount clienților cu schema completă de vaccinare, Groupama Asigurări își reafirmă susținerea față de valori precum responsabilitatea și solidaritatea, elemente indispensabile în încercarea de stopare a pandemiei.
„Una dintre prioritățile noastre a fost mereu aceea de a da dovadă de responsabilitate față de clienții și partenerii noștri și față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Încă de la debutul crizei sanitare am căutat soluții prin care nu doar să răspundem nevoilor reale ale clienților noștri, cum ar fi, de exemplu, nevoia de a călători mai relaxați, dar și să încurajăm un comportament solidar. Alegem să avem încredere în știință și să ne lăsăm ghidați de responsabilitate și solidaritate, așa că ne alăturăm și noi, prin această inițiativă, la susținerea ei, din convingerea că în acest efort comun, fiecare gest contează” a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Descarcă Comunicatul de presă integral