Prima pagina Media Noutati Masuri exceptionale pentru plata daunelor provocate de evenimentele meteo extreme din vestul tarii

Masuri exceptionale pentru plata daunelor provocate de evenimentele meteo extreme din vestul tarii

Evenimentele extreme petrecute in ultimele zile au avut un impact semnificativ asupra modului in care fiecare dintre noi se raporteaza la catastrofe si, generic vorbind, la riscurile la care suntem expusi.
In ceea ce ne priveste, responsabilitatea si solidaritatea sunt valorile catre care ne intoarcem si, mai mult decat atat, misiunea noastra: continuitatea clientilor in situatii de dificultate extrema.

Prioritatea noastra sunteti dumneavoastra, iar focusul nostru in aceste zile este sa va dovedim prin ceea ce facem ca va suntem alaturi si in plan secundar sa facem promisiuni. Astfel, caracterul exceptional al acestor zile ne-a pus in situatia de a lua decizii exceptionale, respectiv de a face plata daunelor avizate pana astazi in timp real, in baza avizului de dauna si a politei de asigurare. 2000 lei sunt astfel platiti clentilor nostri, anticipand realizarea dosarului complet de dauna urmand ca la completarea acestuia plata sa fie completata, acolo unde va fi cazul.

In aceste zile atentia colegilor nostri este indreptata exclusiv catre clienti si estimam ca pana vineri 22.09 vor fi realizate plati, partiale sau integrale, pentru cel putin 60% dintre cei peste 600 de clienti care au avizat daune in aceste zile. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare estimam sa atingem 100%.