Prima pagina Media Noutati Groupama va continua să acopere în mod derogatoriu riscurile asociate COVID-19 doar pentru persoanele vaccinate

Groupama va continua să acopere în mod derogatoriu riscurile asociate COVID-19 doar pentru persoanele vaccinate

Groupama va continua să acopere în mod derogatoriu riscurile asociate COVID-19 doar pentru persoanele vaccinate

București, 8 noiembrie 2021 – Groupama, primul asigurător din România care a decis să acopere în mod derogatoriu riscurile asociate virusului Sars-CoV-2, în martie 2020, va continua să acorde aceste garanții doar clienților vaccinați cu schemă completă, începând cu data de 15 noiembrie 2021. Decizia se aplică în cazul Asigurărilor de sănătate și Asigurărilor de viață.

”Încă de la începutul crizei sanitare am luat rapid decizii importante pentru a răspunde cât mai bine nevoilor reale ale clienților noștri, mai ales atunci când vine vorba despre viață sau sănătate. Una dintre aceste decizii a fost acoperirea derogatorie a evenimentelor cauzate de infectarea cu virusul Sars-CoV-2, fără costuri suplimentare pentru clienți. A fost o decizie contrară practicilor standard la nivel industrie, pe care am luat-o pentru a ne arăta solidaritatea și responsabilitatea într-un moment critic, în care nu aveam încă la dispoziție prea multe instrumente prin care să ne punem la adăpost de pericolele acesui virus. Astăzi, din fericire, avem un vaccin care s-a dovedit a fi eficient în prevenirea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și foarte eficient în limitarea efectelor pe care acesta le are asupra organismului în cazul îmbolnăvirii. Am intrat, așadar, într-o nouă etapă, în care responsabilitatea are un alt înțeles” a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama. 

Descarcă Comunicatul de presă integral