Prima pagina Media Noutati Groupama a obtinut al saselea trofeu pentru Calitatea Serviciilor la Gala Xprimm

Groupama a obtinut al saselea trofeu pentru Calitatea Serviciilor la Gala Xprimm

Ieri, 2 aprilie, a avut loc la Hotel Radisson Blu din Bucuresti o noua editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de Revista PRIMM – Asigurari & Pensii, eveniment in care sunt celebrate cele mai bune rezultate ale anului 2017, dar si inovatia si dinamismul companiilor si profesionistilor din piata de asigurari. Printre participanti s-au numarat reprezentanti ai companiilor de asigurari generale si de viata, ai brokerilor de asigurare, precum si ai fondurilor de pensii private. 

In cadrul Galei au fost acordate premii pentru Compania Anului, Excelenta in asigurari, Excelenta in Relatia cu Clienții, premii pentru Contributia la Dezvoltarea Pietei de Asigurari, pentru Profesionalism, pentru Dinamism, Traditie si Stabilitate, Brokerul Anului, precum si Premii Pentru Performanta Regionala in Asigurari si in Brokeraj.

Groupama Asigurari a primit si in acest an Premiul pentru Calitatea Serviciilor. Este a sasea editie a Galei in care suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor (2012, 2014 - 2018) o incununare a eforturilor noastre constante si sustinute pentru a deveni compania de asigurari preferata de romani. Pentru Groupama Asigurari calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor este un obiectiv strategic, viziunea noastra fiind: Sa castigam preferinta asigurand continuitate intr-un mod predictibil si simplu si oferind in fiecare zi dovezi ca suntem diferiti in abordarea relatiei cu cei mai importanti parteneri ai nostri, clientii.

Compania nostra a fost reprezentata la eveniment de catre Francois Coste, CEO Groupama Asigurari, Calin Matei, Director General Adjunct, Julien Ramillon, Director General Adjunct, Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare, Daniel Ivascu, Director Daune Generale si Servicii Clienti, Cosmin Tudor, Director Vanzari Brokeri Locali, Alexandru Georgescu, Director Brokeri, Leasing si Parteneriate Strategice si Giorgiana Sogor, Director Vanzari Zona Bucuresti. 
Si in acest an, au fost acordate Premii Pentru Performanta Regionala in Asigurari sucursalelor nominalizate de asiguratori. Groupama Asigurari a nominalizat 3 Directori de agentie care au reprezentat compania, primind Diplome de performanta:

  • Daniel Ivan, Agentia Ploiesti Paris

  • Raluca Cliza, Agentia Bucuresti Asigurari Bancare

  • Cristian Ene, Agentia Brasov Onix