Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari si Mercedes-Benz Financial Services au lansat un produs de asigurare co-brand

Groupama Asigurari si Mercedes-Benz Financial Services au lansat un produs de asigurare co-brand

Groupama Asigurari a incheiat un parteneriat strategic cu Mercedes-Benz Financial Services pentru crearea si distribuirea unei oferte CASCO special configurata pentru posesorii de autovehicule Mercedes-Benz.

Astfel, clientii care achizitioneaza autovehicule din reteaua distribuitorilor autorizati Mercedes-Benz vor avea posibilitatea sa incheie polita CASCO Groupama Mercedes-Benz si sa beneficieze de cea mai completa formula de acoperire CASCO. 

„Acest parteneriat reprezintă asocierea a două branduri de renume, caracterizate prin calitatea serviciilor si produselor, dar, si mai important, prin atentia pe care o acorda celui mai important partener al lor: Clientul. In linie cu principiile care ne ghideaza intreaga activitate, solidaritate, responsabilitate, proximitate si performanta, am construit impreuna un pachet de asigurari si beneficii complexe, configurate si adaptate nevoilor specifice ale viitorilor posesori de autovehicule Mercedes-Benz” a declarat domnul François Coste, Director General Groupama Asigurari.

Asigurarea CASCO co-brand poate fi încheiata la un pret special, exclusiv prin reteaua distribuitorilor autorizati Mercedes-Benz indiferent daca autovehiculul cumparat este nou sau second hand si indiferent de modalitatea de achitare a acesteia, leasing sau cash.