Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari se mentine in topul asiguratorilor locali pe LinkedIn

Groupama Asigurari se mentine in topul asiguratorilor locali pe LinkedIn

Groupama Asigurari se mentine pe primul loc in topul asiguratorilor din Romania cu pagina de companie pe LinkedIn, cu peste 4.000 de contacte si 793 de angajati activi, urmata de NN Romania, pe locul al doilea si Omniasig pe locul al treilea.

In momentul de fata 27 de asiguratori si 16 companii de brokeraj au pagina de companie pe cea mai mare retea de socializare, dedicata profesioniştilor si mediului de business. Celelalte companii de asigurare sunt active doar prin paginile internationale sau folosesc profiluri de utilizator. 
 
Conform cifrelor oficiale, LinkedIn este in continuare a doua cea mai populara retea sociala din Romania, cu un total de 1.779.699 conturi de utilizator in decembrie 2015, dupa Facebook, cu 8,3 milioane de conturi de utilizator in aceeasi perioada.
 
Urmarind pagina de LinkedIn Groupama Asigurari aveti acces la toate noutatile si oportunitatile de cariera oferite de Groupama Asigurari si puteti recomanda, in mod direct, persoanelor care se afla în cercurile voastre, posturile disponibile in cadrul companiei.
 
Regasiti mai jos topul asiguratorilor romani prezenti pe LinkedIn, realizat de 1asig.ro