Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari a primit Best Insurer Award in cadrul Galei premiilor AUTOpro

Groupama Asigurari a primit Best Insurer Award in cadrul Galei premiilor AUTOpro

Prima editie a Galei Premiilor Revistei AUTOpro a avut loc pe 25 februarie 2016 la Athenee Palace Hilton Hotel din Bucuresti. Au fost recompensate cele mai importante contributii la dezvoltarea fenomenului auto in Romania in anul precedent, conform noilor perspective care guverneaza astazi industria auto mondiala. In cadrul Galei, Groupama Asigurari a primit “Best Insurer Award”.

„Lansarea celei de III-a generatii AUTOpro ne-a dat ocazia introducerii premiilor AUTOpro realizate prin aceiasi cheie conceptuala. Revista noastra este prima publicatie care abordeaza lumea auto printr-o perspectiva atat de moderna, disruptiva. AUTOpro este prima revista auto care incearca sa prevada tendintele viitoare astfel incat cititorii nostri sa stie azi ce va conta maine in lumea auto. Este probabil cel mai de avangarda proiect din presa auto mondiala.” Dan Vardie

Premiul, Best Insurer Award a revenit Groupama Asigurări pentru respectarea cerintelor vitale din segmentul asigurarilor auto, constituite intr-o reteta optima: rapiditate, proactivitate, calitate şi profesionalism. Juriul a apreciat modul de functionare si imaginea companiei, ambele fiind bazate pe o filozofie de business sănătoasă şi infailibilă, constant orietata spre client.