Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari primeste premiul pentru Calitatea Serviciilor

Groupama Asigurari primeste premiul pentru Calitatea Serviciilor

Joi, 24 martie, a avut loc la Bucuresti, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2016, organizata de revista Revista PRIMM – Asigurari&Pensii.  In cadrul acestui eveniment sunt premiate cele mai performante companii de asigurari, atat la nivel national cat si local, cele mai inovatoare produse lansate in anul precedent, precum si specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala.
 
Groupama Asigurari a obtinut Premiul pentru Calitatea Serviciilor – Asigurari Generale, un premiu deja traditional pentru companie, mai ales prin prisma eforturilor sustinute ce au stat la baza rezultatelor din 2015, an in care am reusit sa avansam in preferintele romanilor: asiguratorul cu cel mai mic numar de reclamatii la ASF din top 5 companii de asigurari compozite, rata neta de recomandare a ajuns la 55, iar ponderea clientilor foarte multumiti a crescut la 77%, conform studiului IRSOP realizat in luna septembrie a anului trecut. 
 
Pentru Groupama Asigurari, este a parta editie a Galei la care primim acest premiu (2012, 2014, 2015 si 2016) o incununare a eforturilor permanente si actiunilor intreprinse pentru a deveni compania de asigurari preferata de romani. 
 
Editia din acest an a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor a fost dedicata identitatii nationale si valorilor culturale romanesti, prin Parada Costumelor Populare si atelierele de arta si mestesuguri populare ce au avut loc pe parcursul evenimentului, organizate cu sprijinul Muzeului National al Satului.
 
La eveniment au participat reprezentanti ai companiilor de asigurari generale si de viata, ai brokerilor de asigurare, precum si ai fondurilor de pensii private. Printre premiile acordate numarandu-se Compania Anului, Trofeul de Excelenta, Managerul Anului, Produsul Anului, Tranzactia Anului, Traditie si Stabilitate, Dinamism, Brokerul Anului, Excelenta in Administrarea Fondurilor de Pensii.