Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari prezenta la Pre-Rentree 2015

Groupama Asigurari prezenta la Pre-Rentree 2015

In saptamana 21-26 septembrie, a avut loc la Cluj - Pre-Rentree 2015, un eveniment dedicat studentilor francezi si francofoni inscrisi la sectiile medicale ale Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) si Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV). 
Acest eveniment a fost organizat de Asociatia Studentilor Medicinisti Francofoni (Corporation Médecine Cluj ) in parteneriat cu Institutul Francez din Cluj, Ambasada Frantei in Romania, Clubul Oamenilor de Afaceri Francofoni din Cluj, USAMV si UMF. Pe parcursul intregii saptamani au avut loc o serie de conferinte si intalniri cu scopul de a le ura bun venit noilor studenti inscrisi la sectiile in limba franceza ale UMF si USAMV si de a-i sprijini sa se instaleze si acomodeze, facilitand astfel integrarea lor cu succes in mediul universitar din Cluj.

Groupama Asigurari a fost invitata sa participe la conferinta organizata vineri, 25 septembrie, cu tema Responsabilitate civica in Romania: spatiul locativ si viata cotidiana. Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare, care a prezentat importanta asigurarii si oferta de produse pregatita pentru a raspunde nevoilor specifice ale acestora (raspundere civila, raspunderea civila a chiriasului fata de proprietar, asigurarea locuintei). La conferinta a participat si domnul Alexis Grand, Consul al Frantei la Bucuresti.