Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari premiata la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2017

Groupama Asigurari premiata la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2017

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor, organizata de publicatiile XPRIMM, a avut loc joi, 23 martie, la Hotel Radisson din Bucuresti. In cadrul acestui eveniment devenit deja traditie, aflat la cea de-a XVII-a editie, sunt recunoscute cele mai bune rezultate ale companiilor si specialittilor din piata de profil. 

In acest an, Groupama Asigurari a primit doua distinctii: Premiul Special Angajatorul Anului si Premiul pentru Calitatea Serviciilor.

Primul premiu vine ca o confirmare, Groupama Asigurari fiind cel mai mare angajator din piata de profil. Acest fapt reprezinta o vointa clara, un angajament social puternic, un avantaj competitiv si o dovada in plus a angajamentului pe termen lung pe care Grupul Groupama si l-a asumat in Romania. 

Cel de-al doilea premiu este castigat pentru a cincea data in cadrul Galei. Așadar suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor, cei mai importanti parteneri ai nostri (2012, 2014, 2015, 2016 si 2017), o incununare a eforturilor noastre constante, sutinute pentru a deveni compania de asigurari preferata de romani. Continuam sa fim asiguratorul cu cel mai mic numar de reclamatii la ASF din top 5 companii compozite, rata neta de recomandare a ajuns la 66, iar ponderea clientilor multumiti a crescut la 92%, conform studiului IRSOP realizat in luna septembrie a anului trecut. 

De asemenea, similar anilor precedenti, in cadrul Galei au fost acordate Premii Pentru Performanta Regionala in Asigurari sucursalelor nominalizate de asiguratori. In acest sens, Groupama Asigurari a nominalizat 3 Directori de agentie care au reprezentat compania, primind diplome de performanta: 
-    Maria Pletea, Director Agentia Ramnicu Valcea
-    Mihai Hirt, Director Agentia Cluj Cipariu 
-    Bogdan Mihai, Director Agentia Buzau Bistritei

La Gala Premiilor Pietei Asigurarilor din acest an au participat reprezentanti ai companiilor de asigurari generale si de viata, ai brokerilor de asigurare, precum si ai fondurilor de pensii private. Gala s-a desfasurat intr-o atmosfera electrizanta, fiind animata de demonstratii speciale de jonglerii si acrobații aeriene, sustinute de profesionisti din lumea circului si a spectacolului.