Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari a participat la Global Money Week 2018

Groupama Asigurari a participat la Global Money Week 2018

Groupama Asigurari a raspuns si in acest an initiativei Autoritatii de Supraveghere Financiara de a participa la Global Money Week (GMW). Intre 12-18 martie 2018, la Bucuresti, Autoritatea de Supraveghere Financiara a celebrat Global Money Week printr-o serie de actiuni si evenimente cu rol educativ, la care s-a alaturat si compania noastra. 
Una dintre cele mai importante activitati din cadrul Global Money Week a fost campania de responsabilitate sociala corporativa intitulata Doneaza o carte pentru scoala, ce s-a desfasurat pe 13 martie. Actiunea a constat in strangerea unui numar de carti, colectate atat din Bucuresti, cat si din tara, care au fost donate bibliotecii Colegiului Economic Virgil Madgearu.
Implicarea noastra in aceasta cauza contribuie cu siguranta la educatia si dezvoltarea tinerilor care studiaza in aceasta unitate de invatamant! Va multumim ca ne-ati fost alaturi in acest demers!
Global Money Week este un eveniment international in cadrul caruia comunitati intregi isi unesc eforturile pentru a stimula o mai buna cunoastere a mediului financiar, pentru inlaturarea politicilor financiare demodate si pentru a oferi tinerilor instrumentele şs inspiratia necesare spre a-si modela propriul viitor. Global Money Week reuneste anual circa 20.000 de organizatii din peste 130 de tari si implica aproape 8 milioane de copii si tineri. Editia din acest an a avut loc in saptamana 12 - 18 martie, sub titlul Money Matters Matter.