Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari a obtinut locul 3 la Crosul Casiopeea, in cadrul Corporate Challenge

Groupama Asigurari a obtinut locul 3 la Crosul Casiopeea, in cadrul Corporate Challenge

Groupama Asigurari a obţinut un rezultat deosebit la Crosul Casiopeea, locul trei pe echipe la categoria Corporate Challenge.
Groupama Asigurari continua şi in 2014 acţiunile de sponsoring destinate liniilor de prevenţie in domeniul sanataţii prin sport, prin sprijinirea şi promovarea unor acţiuni concrete, cu impact direct in societate, precum Crosul Casiopeea ce s-a desfaşurat in Bucureşti, in data de 28 septembrie.

Crosul Casiopeea este un eveniment caritabil, de strangere de fonduri, cu ajutorul carora vor fi oferite proteze mamare femeilor care au suferit o mastectomie, in completarea susţinerii de care acestea beneficiaza prin programul naţional dedicat persoanelor care sufera de cancer la san.
 
in urma crosurilor oranizate in anii precedenţi, la care au participat peste 8.500 de persoane din peste 70 de companii, Casiopeea a reuşit sa ofere peste 650 de proteze mamare.

Groupama Asigurari a participat si anul acesta la Crosul Casiopeea unde a obţinut un rezultat deosebit, locul trei pe echipe la categoria Corporate Challenge, premiu care se acorda pe baza numarului de participanţi inscrisi.