Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari isi manifesta solidaritatea fata de natiunea franceza

Groupama Asigurari isi manifesta solidaritatea fata de natiunea franceza

Groupama Asigurari isi manifesta solidaritatea cu natiunea franceza atat de greu incercata in aceste momente cumplite. Gandurile noastre merg catre victimele si familiile afectate de atacurile teroriste care au lovit Parisul în noaptea de 13 noiembrie.
Duminica, 15.11.2015 incepand cu ora 14:00 a fost tinut un moment de reculegere in fata ambasadei Frantei. Au fost prezenti toti cei care au dorit sa isi exprime sprijinul pentru poporul francez in aceste momente deosebit de dureroase. 

Incepand de sambata, 14.11.2015, la ambasada Frantei este deschisa si o carte de condoleanre, disponibila pentru urmatoarele zile intre orele 9:00 și 20:00. In acelasi scop a fost creat si un registru online de condoleante disponibil aici: http://goo.gl/IlCh90, iar cei care doresc sa transmita mesaje de condoleante o pot face printr-un email trimis la adresa: presse.bucarest-amba@diplomatie.gouv.fr

Pentru trei zile Franta a decretat perioada de doliu national, astfel ca toate drapelele Frantei de pe teritoriul Romaniei vor fi coborate in berna. 

Condoleante familiilor victimelor si tuturor cetatenilor francezi!

Aici regasiti Comunicatul de Presa emis de Ambasada Frantei:
Varianta in limba romana:  Varianta in limba franceza: