Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari a gazduit proiectul Ingenius Creative Marathon

Groupama Asigurari a gazduit proiectul Ingenius Creative Marathon

In luna mai, Groupama Asigurari a fost gazda proiectului Ingenius, organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania.
Evenimentul este conceput ca un accelerator de învățare informală, care își propune să îi familiarizeze pe tineri cu mediul de lucru din companii, încurajându-i totodată să își dezvolte creativitatea și abilitățile dobândite în timpul studiului.


24 de studenți de la ASE, SNSPA și Universitatea București au lucrat în echipe pornind de la un brief elaborat de echipa de Marketing și Comunicare a Groupama Asigurări. Timp de 8 ore, aceștia au avut de pregătit o campanie integrată de comunicare care să respecte cât mai bine indicațiile din brief.
Pe parcursul zilei participanții au avut și ocazia de a interacționa cu colegii noștri, de la care au aflat insight-uri strategice din domeniul marketingului și comunicării.
Etapa maratonului s-a încheiat cu un pitch, în cadrul căruia cele 4 echipe au avut la dispoziție câte 15 minute pentru a își prezenta proiectul și a convinge juriul. Câștigătorii au fost premiați cu bilete la festivaluri de film și cărți de marketing/specialitate.