Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari - Gazda a Forumului Asociatiei Romane de Logistica

Groupama Asigurari - Gazda a Forumului Asociatiei Romane de Logistica

Groupama Asigurari, nou membru al Asociației Romane de Logistica
Groupama Asigurari, in calitate de nou membru al Asociatiei Romane de Logistica, a gazduit pe data de 10 iulie 2014, cel de-al doilea Forum dedicat  operatorilor din domeniul logisticii si subcontractorilor acestora. Evenimentul a avut loc in incinta sediului central si s-a bucurat de prezenta mai multor reprezentanti recunoscuti din acest domeniu.

Asociatia Romana de Logistica este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, ale carei directii strategice sunt promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti, indiferent de industrie, precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.

Acest eveniment a fost organizat cu scopul de a consolida comunicarea intre membrii asociatiei si de a le oferi acestora posibilitatea de a-si mari numarul conexiunilor si potentialilor parteneri de afaceri, precum si de a schimba informatii in cadrul sesiunilor active de networking.

Tema principala dezbatuta in cadrul acestui eveniment a fost asigurarea tip umbrela, dedicata operatorilor logistici si furnizorilor acestora.

Groupama Asigurari a fost reprezentata la acest eveniment de Cristian Ianitchi (Senior Underwriter Special Risks), Cristian Hristu (Manager Subscriere Auto) si Dragos Galos (Director Programe Vanzari Asigurari Viata si Sanatate) carea au sustinut prezentari propunand solutii adaptate nevoilor transportatorilor, detinatorilor de  flote auto si protectiei angajatilor acestora.