Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al lotului COSR la Baku 2015

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al lotului COSR la Baku 2015

Delegatia Romaniei este formată din 224 de persoane (sportivi, oficiali, antrenori şi medici). Fiecare membru al delegatiei beneficiaza de asigurare de calatorie si viata, oferite de Groupama Asigurari in cadrul parteneriatului semnat in urma cu mai mult de 3 ani. Printre riscurile acoperite de polita se numara: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea sau tratamentul dentar.

Sportivii romani vor concura la 22 de sporturi si discipline sportive: gimnastica aerobica, tir cu arcul, baschet 3x3, badminton, box, kaiac-canoe, ciclism, sarituri in apa, scrima, gimnastica artistica, gimnastica ritmica, judo, karate, sambo, tir, înot, taekwondo, triatlon, tenis de masa, volei, polo pe apa si lupte.

„Inca din 2012 promovam alaturi de COSR valori precum performanaa, solidaritatea, proximitatea si responsabilitatea, construind impreuna un parteneriat durabil pentru a le oferi sportivilor romani olimpici un cadru sanatos si sigur pentru performanta. Pentru un asigurator, prevenirea riscurilor este esentiala pentru dezvoltarea unui business sanatos, iar analogia poate fi extinsa si la nivel de individ. Pentru noi, preventia este un principiu de baza, astfel ca dezvoltam parteneriate care sa vina in sprijinul practicarii si promovarii sportului, esential pentru o viata sanatoasa.” – Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare Groupama Asigurari.

„Comitetul Olimpic si Sportiv Roman continua traditia cu Groupama in ceea ce priveste asigurarea sportivilor romani participanti la competitiile olimpice. Iata ca si la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku, Groupama, in calitate de asigurator oficial, preia toate riscurile la care ar putea fi expusi sportivii romani in competitia de la Baku, astfel incat acestia sa se concentreze doar la lupta pentru o medalie” -  Alin Petrache, Presedinte COSR.

Pentru a aduce publicul cat mai aproape de sportivii participanti la Jocurile Europene de la Baku,  Groupama va asigura un canal de comunicare neconventionala intre lotul olimpic si publicul din Romania: delegatiagroupama.sport.ro 

Fanii sportivilor se inscriu pe platforma dedicata delegatiagroupama.sport.ro, din cadrul portalului www.sport.ro, unde au posibilitatea de a-si arata sustinerea prin inscrierea in Delegatia Virtuala. Inscrierea va determina asignarea automata a unui sportiv participant la Jocurile Europene de la Baku pe care fiecare suporter inscris in campanie este incurajat sa-l sustina, prin activitati pe site-ul de campanie: share articole, download cover photo cu un sportiv si utilizarea acesteia sau recomandarea campaniei.

Cei mai impatimiti suporteri se vor „califica” la Jocurile Olimpice de la Rio iar în final unul dintre ei va fi recompensat prin tragere la sorti cu 2 bilete la Olimpiada din 2016, din Brazilia.