Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari devine asiguratorul oficial al Echipei Nationale de Rugby

Groupama Asigurari devine asiguratorul oficial al Echipei Nationale de Rugby

Groupama Asigurari, unul dintre liderii pietei locale de asigurari, devine asiguratorul oficial al Echipei Nationale de Rugby si al Federatiei Romane de Rugby (FRR), reconfirmand sustinerea pentru sportul romanesc. Groupama Asigurari este astfel partenerul Federatiei si al selectionatei nationale de rugby, „Stejarii”, pentru urmatorii trei ani, pana in 2021.

„Suntem asiguratorul oficial al Federatiei Romane de Rugby si facem astfel inca un pas mai aproape de sportivii romani, sperand ca putem avea o contributie la succesul lor. Groupama Asigurari duce o politica activa de prevenire a riscurilor in ceea ce priveste sanatatea, unde sportul joaca un rol deosebit de important. De aici, precum si inspirandu-ne din valorile care ne ghideaza - responsabilitate, solidaritate, proximitate si performanta - atentia acordata sportului de performanta in strategia noastra de sponsorizare. Una dintre aceste valori, solidaritatea, inseamna a fi alaturi de partenerii nostri in momentele bune si poate, inca mai important, in momentele dificile”, a declarat François Coste, CEO Groupama Asigurari.

“Pe teren trebuie sa iti asumi uneori riscuri. Timpul si viteza de reactie sunt esentiale pentru a gasi solutiile potrivite care sa te apropie de victorie. In afara sa, insa, sportul are nevoie de siguranta si continuitate. Doar așa toți cei implicați se pot concentra pe pregătirea și promovarea adecvată a respectivei discipline. Tocmai de aceea suntem recunoscători că putem primi în marea familie a rugby-ului românesc un nou partener, Groupama Asigurări, alături de care avem convingerea că vom putea construi cu migală viitorul Stejarilor”, a declarat Alin Petrache, Președinte, Federaţia Română de Rugby.

Pe durata parteneriatului, sportivii și membrii staff-ului vor beneficia de asigurări de călătorie și de viață pentru delegațiile la diferite competiții, fie ele naționale sau internaționale, asigurări de incendiu și alte calamități, asigurări de sănătate pentru sportivi, precum şi poliţe de asigurare obligatorie și facultativă pentru flotele de autovehicule. Între riscurile acoperite de polițe, în cazul asigurării selecţionatei naţionale de rugby, se numără cheltuielile medicale, inclusiv cele de urgență sau spitalizare. Groupama are o lungă istorie privind implicarea în sport, cu proiecte multiple ȋn domenii precum ciclismul sau sailing-ul la nivel de Grup sau echipa Olimpică și COSR în România. În ceea ce priveşte rugby-ul, ȋn Franța, Groupama este partener de durată al acestui sport, la diferite nivele competitive.