Prima pagina Media Noutati Groupama Asigurari anunta rezultatele financiare pentru 2016

Groupama Asigurari anunta rezultatele financiare pentru 2016

Groupama Asigurari a incheiat anul 2016 cu o crestere profitabila de 16%, 5 puncte peste nivelul pietei si reusind, in acelasi timp, sa genereze profit in mod sustenabil pentru al treilea an consecutiv. 

“Preferat si profitabil au fost obiectivele strategice in baza carora ne‐am condus business‐ul in ultimii 4 ani iar rezultatele ne confirma din nou ca mergem in directia buna. Avem un brand puternic, valori solide – solidaritate, proximitate, responsabilitate si performanta – o echipa  implicata si o strategie de dezvoltare care functioneaza si pe care o vom continua. In 2017, vom profita de dinamica comerciala actuala pentru a ne consolida pozitia între liderii pietei si vom continua sa fim alaturi de clientii nostri, asigurand continuitatea planurilor lor personale si profesionale, atunci cand apar evenimente neprevazute”,  spune François Coste, CEO Groupama Asigurari.

In 2017, eforturile Groupama Asigurari se vor indrepta catre consolidarea pozitiei de asigurator cu un nivel ridicat de calitate a serviciilor, la un pret corect si care este astazi unul dintre punctele majore de diferentiere in piata de asigurari din Romania. De asemenea, angajamentul colaboratorilor si angajatilor nostri, precum si evolutia indicatorilor de brand se numara printre prioritati. Aceste prioritati vor avea ca rezultat cresterea cu 10% a primelor brute subscrise in 2017 si un nivel al profitului comparabil cu cel inregistrat in 2016, 30 milioane RON.

Mai multe informatii legate de rezultatele financiare puteti citi si in comunicatul de presa.